Thursday, April 21, 2011

contest : pengalaman cinta paling memalukan


Yaw! Daku suka gila sis zue dah kembali.
Blogger ni daku salah sorang blogger yang daku kagum sebab entry beliau syok2 tapi sayangnye belog dulu "zue cancer" terpaksa ditutup sebab tersalah tukar url katenye. Tapi sekarang beliau dah jadi cekgu chenta la wok. Wa..Bole lah lepas ni sape2 yang sakit jiwa pasal cinta datang belog beliau mintak ubat ngeh2..
Ok daku nak join contest ni lah dah alang2 ade pengalaman macam tu kan huhu.

Alkisah..

Mase dulu2 kan zaman cinta kera monyet yang sedang bebudak sekolah hangat dok bercintun2 tu. Daku pun salah seorang mangsa yang pernah terjebak dalam cinta monyet ni ha. Nak tau? Nak dijadikan kisah la kan. Dapat mesej

"Awak,kite jumpe ye petang ni"
"Ok"
"Pakai cantik2 tau"
"Baik"

Kenape daku merahkan dialog yang tengah tu? Nanti korang akan tau.

Daku pun ape lagi hati berbunga bagai kan yelah nak jumpa incik tersayang**weh zaman dulu zaman daku kalau nak pegi dating sampai nak kecah 1 kelas weh teruk perangai haha.
Lepas tu dah siap semua ni daku pon pegila kedai makan ni ha tapi kan pelik mengape mostly orang kat kedai makan tu pandang gue macam daku ni " Ratu Cantik Sekolah" . Oh tidak!! haha..Ok daku wat tak tau jelah kan. Yang hampehnye daku pulak kena tunggu si malaun kesayangan tu ha. Dalam 5 minit tu sampailah beliau. Kami pon makan punye makan dengan rakusnye sampai kenyang & 1 more thing aku perasan beliau ni asyik nak dok tahan gelak je. Daku tanye mengape tapi tak jawab kan. Hah biakan then kami pegi la jalan2 sekitar temerloh tu kan. Daku sekali lagi pelik!! Ape hal kau orang pandang2 daku dengan si dia tapi daku jenis muka tak tau malu pikirlah "ah sebab kami pasangan unik kot sebab daku bongsai die galah" yey jalan dengan riangnye. Then kami balik la umah. Sampai2 umah dapat mesej dari si sia :

" Awak,thanks ye awak sangat cantik tadi tapi.."
"Heee thanks awak tapi ape?"
" Awak cantik sangat sampai awak tak sedar awak pakai baju terbalik,sory sy x sampai hati nak tegur"
"Hah???????"

Ok daku tak jumpe beliau selame 1 minggu sebab malu!!!!
Woi no wonder lah orang kat kedai makan & tepi2 jalan semua dok pakat pandang daku kan ceh! Dan kau malaun kesayangan,kejam sebab tak tegur huwaaa. Itulah sebabnye daku merahkan dialog tu.Memang cantek aku hari tu.

Tu lah kisah yang paling sangat amat memalukan daku seumur hidup kot. Tapi sekarang da tinggal kenangan. Dia pun dah nak kawin lain da. Hem nvm.

p/s : tetibe taip entry ni sambil senyum sorang2 hahahahah. Btw sory cik zue sebab ni terlebih2 150 patah perkataan kot huhu tapi nak join jugak hihi

tag diberikan kepada blogger yang tengah bercinta

anis adila
zakia
pinky momma

11 comments:

  1. Tragis betul kisah ni. Hahaha. Camner leh pakai baju terbalik tu ye. Haha.

    ReplyDelete
  2. hahaha tu la..malu gile..eksited punye pasal macam tu la

    ReplyDelete
  3. (^_^)

    gara-gara pakai baju terbalik smpi tak dating seminggu....

    faham...walaupun tak pernah merasainya...

    ReplyDelete
  4. gud luck sis..all the best.cite kelaka.lawok2!!!kite tguu peserta lain..ok...thanks follow akak back.nnti malam akak follow ok

    ReplyDelete
  5. kejang otot pewot zaty bca ...:D...

    klu xcited mmg akn jdi bnda y memalukn 2... ehheh..;p

    ReplyDelete
  6. wahhaha... pastu pe lak reaksi awak ? haha

    cer lawat kejap :)

    ReplyDelete
  7. noremy bt rahmat :

    mesti nak gelak kan..huhu..tu la pasal malu sangat

    ReplyDelete
  8. cikgu cinta :

    hahahaha akka jangan gelak kuat2..haha..ok kite tengok pulak yg lain nanti..thanks akk

    ReplyDelete
  9. izzaty hedry :

    jangan sampai krem suda hahaha..
    klaka kan

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan.... Good luck yer...Dtg dr blog Cikgu Cinta gak....

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...
    pemenang dah diketahui...sila link ke page ini utk mengetahui pemenangnya..terima kasih sebab join contest ini.

    http://cikgucinta.blogspot.com/2012/03/keputusan-contest-pengalaman-cinta.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi