Friday, April 8, 2011

Dating kat Mines je..

Assalammualaikum..

   Hai! Weh rindu gila korang blogger2 hot. 1 st sekali daku nak mintak maap lagi kat Abg Ben sebab lambat respon entry sebab line tenet semalam macam taik. Huwa....Terus layan citer hantu. Okei itu nanti daku update kat next entry ye. Btw jom proceed kat entry ni. Tadi pegi dating ngan kosmate2 kesayangan kat Mines. Memang tersangat3 enjoy dan bes. Thanks korang. Sayang lebey.!

   Macam biase jom cuci mate tengok gamba ye. Tapi kali ni jangan silau pulak tengok baju daku ye sebab merah menyala mak ngah!! Memang kelua tadi semua pandang macam daku tak pakai baju.Opss!! **nak je tanye mengape pandang,tak puas hati ye peace . CAUTION!!

cik zarry & cik sue

Tengok mic je dah tao kami wat hape kan. Datang2 je Mines terus pigi carik tempat karok tu dulu. Memang bajet untuk makan + karok je pon. Bessssss..Nyanyi sampai hilang suare toh. Tension dengan nak final punye pasal macam ni lah jadinye haru!

depa kembar tapi tak seiras..cik aiza & cik sirrin
cik zati si manis 
warne warni kan kami..meriah wok
budak ni tinggi sangatlah**cik paten
kesian budak2 ni..err tensen sangat yer haha

Nak tengok gamba budak sekolah tak..?
-
-
-
-
-
-

budak2 kan minah ni. **sile abaikan pose yang macam hape itu
Lepas dah tawaf 1 mines tu dah tak tau nak wat ape lagi.
Nak balik rase awal lagi dah tu ape lagi..Jom sambung lagi tengok gamba..

sayang mereka2 yang gila ini.
ok ini candid yang daku tak suka waaaaa...paten kejam
Ok lah cukuplah tu kang juling mata korang tengok gamba banyak sangat dahla warna warni lagi saket mata.
Papepun even takat kelua pegi karok je rasa lepas sangat tensen tu ha tapi bila dah balik kolej rasa macam batu besar jek hempuk kepala ni ha.
Lastly thank you for reading this glemer entry**yucks..

Lap u ol my askar2 sirin,zarifah,sue,zati,faten & aiza
Muah!

6 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi