Monday, April 11, 2011

GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER



  • Pendapat tentang blog mas ahmad safwan nelly the strange. Pada pendapat daku lah kan mereka ni blogger yang kental.Kental disini maksudnye yelah banyak menganjurkan segmen2 seperti ni banyak wok faedahnye. Blog cik nelly ni daku suka sebab semua entry beliau best2 + tuan punye blog pun peramah sangat. Blog incik mas ahmad safwan pule sangat kreatif oke. Tak ramai yang kreatif macam tu. Simple je & nice!

  • Daku nak join GA mereka ni sebab saje2 nak cuba nasib kan. Kalau ada reseki nak menang menang lah kalau tak boleh cuba lagi. Disamping tu dapat tambahkan lagi bilangan follower blogger2 lain kan betoi tak hihi.
NAK JOIN TEKAN BANNER ATAS NI CEPAT!!

6 comments:

  1. salam cik najihah .. sye followers ke 283 .. nice blog simple .. and berkualitas kalau sudi singgah La kat blog sy ,, http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/aku-semakin-tak-mengerti.html

    ReplyDelete
  2. wan mohd salim :
    wsalam..hai thanks ya..nnt sy datang blog kamu :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi