Friday, April 29, 2011

KIC, Saya Nak Join Bloglist Awak Boleh..???

Assalammualaikum..

   Hai! Daku lagi join segmen ni. Haha. Tadi dijemput oleh tuan punye belog sendiri untuk join segmen bloglist ni. Bloglist beliau yang dulu daku ade join jugak tapi beliau dah nak bubarkan da. Jom join sekaki. Klik gamba bawah ye syg.


KIC  ni daku kenal masa daku join contest ape tah tak ingat la. Then komen2 tak sangke lah pulak kami 1 kawasan kolej. KOngsi cafe lain2 kolej.Teruja jap ngee. Pasal belog beliau ni daku suka sebab simple,sangat simple. **follower pun dah beriban tau .Ape lagi sape2 yang tak terjah lagi belog beliau g terjah sekarang hoyeh!

1 comment:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi