Thursday, May 5, 2011

Weh nape jadi gini???

Assalammualikum..

   Hai! Buat ape? Daku baru jek habis paper nutrition yang sangat2 senang tadi kan. Memang tak payah baca buku pun tak pe sebab soklan memang bukan dari buku tapi dari slide presentation kitorang. Wau lecturer ni memang unik lah kan sampai tak terkate nak jawab. Tapi kan daku agak tension sebab blog ni weh..Dari malam tadikan tak de pun blog yang daku follow kat dashboard tu. Kosong!!Bakpe jadi gitu weh????


Macam ni ha..

Sape2 boleh tolong tak.
Tak kan nak kena follow balik memang lebam lah bijik mate ni. Huwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

TOLONG

14 comments:

  1. penah jd kat aku bnyk kali..tp nty tetibe je elok..bia jela..bw la kat blog2 len pulak.. :)

    ReplyDelete
  2. mmg byk kali dh sy kena... line tak btol tuh... kena banyk kali refsh je...

    ReplyDelete
  3. sabar jew lah..dekcik pada semalam jadi cm nie..rase nak gamuk2 dah..hehe..

    singgah blog dekcik..
    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

    ReplyDelete
  4. nurul afifah :

    o yeke huhu thanks ya :)

    ReplyDelete
  5. aq islam :

    o yeke thanks ya.. hihi

    ReplyDelete
  6. dek cik :

    hihi samelah kite kan dek cik

    ReplyDelete
  7. tak pernah jadi lg camtu..tunggu dulu..tengok camne k..kot2 ok blk ke..huhu

    ReplyDelete
  8. hahhahhah, dah dua hari dah

    alaaaaaaaaa, cube refresh je banyak kali

    ade tue nanti

    ReplyDelete
  9. sabar.....sabar.....nth skrg dah ada...mcm biskut aje...jap ada jap takde...hehe

    ReplyDelete
  10. mmg musim die kot hahah sabo jela

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi