Wednesday, May 4, 2011

warkah terakhir ROSLI DHOBY

Assalammualaikum..

   Hai semua! Tengok video Rosli Dhoby sampai lupa nak update entry yang lain. Korang mesti familiar sangat dengan nama beliau tu kan. Dalam sejarah form 3 tak silap daku ada mengisahkan tentang beliau yang mati digantung pada usia yang sangat muda. Perjuangannya hingga ke tali gantung. Nak tengok?  Sebelum tu kredit kat atok sebab sharekan video ni dengan daku. Korang tengok lah. Betapa terharu & bangganya daku dengan semangat perjuangan beliau & sanggup simpan rahsia sampai nak mati sangat dah**sampai nak nangis sebab sedih tengok adik dia masa kat mahkamah..
Cerita ni dilakonkan semula oleh watak2 yang pemes.Btw Rosli Dhoby yang dalam video ni comel lah ngee.

klik link bawah ni


selamat menonton. Episod yang selanjutnya daku tengok kat u tube je. Tapi kat part2 ranjang genting masa beliau tikam gabenor tu lah time tu u tube tersekat yaw!!!

Best!!

4 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi