Monday, May 16, 2011

entry special - selamat hari guru!!

Assalammualaikum..

   Hai! Sebelum nak tidur daku nak buat special entry sikit buat cecikgu daku yang pernah ajar daku sepanjang daku di alam persekolahan. Korang jangan pulak terkejut dengan kenakalan daku di zaman bangku sekolah dulu yek hihi.
1. cikgu2 kat MRSM GEMENCEH N9

HR GEMILANG MRSM GMC 2007/2008
Cikgu kesayangan daku yang pakai topeng buatan tah sape2 tu ha. Power2 rangers warna oren tu semua homeroomate daku masa kat mrsm dulu. Sekarang depa dah lawa2 hensem yaw. Tu ha muka kat atas semua stok nak kasi jatuh saham haha..Sayang sangat2 kat cikgu sebab penah denda saya berdiri bawah ampaian sampai pukul 1 pagi sebab saya tak turun jemaah maghrib hihi. Cikgu penah kate " ni lah anak murid saya yang paling2 nakal tapi berjaya".Kembang hidung nyah!Cikgu memang sentiasa kenal dengan kenakalan saye.Terima kasih kerana sabar dengan saya selama 2 tahun =p

Cikgu Maswita..
i owe u something..
u did a great job to let me be a successful person till now..
i love u..muah!!

CIKGU RAHISYAM

Opss..Sebab tu lah karangan entry daku mantop. Cikgu bm ni lah yang memantopkan penulisan daku hihi sampaikan beliau pernah komen " fara,tulisan kamu jangan macam doktor sangat ye susah sy nak baca"

2. cikgu2 PLKN KLCC
ok sila abaikan muka daku yang huduh tu.
Even memang tak berapa nak rapat sangat tapi still hargai sebab mereka lah yang bagi tunjuk ajar kat daku nak survive dalam plkn yang bes gilak ni. Eh nak tengok tak?? Ada gambar blogger HOT masa zaman plkn dululah..


3. lecturer2 Matrik Perak

miss u guys H6T33..

Lecturer Bi

Lecturer Kimia : Pn Azlinda

Lecturer Math : Miss Intan

4. UPM : Food Study

Opss rambeng mata tengok..Dr Ainy microb punye lecturer yang tengah2 sebelah budak gedik pakai baju putih tu

Buat cikgu2 semua :

Saya mintak maaf andai selama saya menuntut ilmu dengan cikgu saya banyak buat cikgu2 pening kepala. Tak kira lah dengan sikap saya : Cikgu Maswita, dengan result saya & semuanya. Saya nak ucapkan ribuan jutaan terima kasih kepada cikgu2 semua sebab berjaya mendidik saya dengan penuh sabar & kasih sayang sehingga saya sampai ke tahap ni. Terima kasih sangat2. Semoga Allah dapat membalas semua jasa baik cikgu2. 
p/s : teringin nak jadik budak sekolah balik**gatal! Btw daku memang student yang lupa daratan sebab tak ingat nama lecturer kat matrik hihi sory

10 comments:

  1. Fuh meriah. Hahaha. Selamat hari guru buat semua guru-guru :)

    ReplyDelete
  2. miss tira :

    wahaha memang meriah pun ngee..

    ReplyDelete
  3. syoknya bergambar dgn lectrur..slamat hari guru :)

    ReplyDelete
  4. - kalau cikgu2 baca mesti best kan...hee





    dpt pun komen..=)

    cuba adjust sikit hyperlink button nk komen..sbb agak susah nk tekan..=)

    ReplyDelete
  5. oh tq ye ujang ngee
    tu lah kalaulah mereka2 baca

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi