Friday, May 27, 2011

Giveaway Gelimat Gegurl Gosh

Assalammualaikum..

Dijemput oleh tuan punya belog faghah dafghi untuk join GA 1st beliau. Unik kan name die,kau ade? Oke tuan punya blog sangat cun oke hihi.Thanks dear.
Moh la kalau nak join sekali tekan header cun malatop kat bawah ni



1. blog beliau sangat simple & daku suka sebab ringan. Suci je kemas lagi. Dan yang paling bes beliau beliau sebab ada tips untuk mix & match aksesori lagi. Ada tutorial semua. Best. Dasat.

2. Tag kepada

- anis adila
-honey roses
-ummu alesya

3. Wah ada slogan yang berbunyi tettt :

Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah 1 jenis perasaan geli yang sopan. Maksudnya disini geli yang berlesen lah kot. Menurut pirasat daku yang ada iras2 kamus dewan edisi 2018 bak kate cik tuan punya blog ni gelimat ni juga sejenis binatang kiut yang boleh dijadikan perhiasan.Apakah? Pendek kate daku tak tau ape daku merepek ni tapi kan unik weh perkataan GELIMAT ni.


geli + cermat = GELIMAT



6 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi