Thursday, May 26, 2011

copycat entry aku

Assalammualaikum..

   Hai semua! Korang ape kabar? Harap2 sehat ye hihi. Opss tengok tajuk entry pon dah tau kan. Tadi tengah syok2 tengok entry blogger2 tetibe ade plak 1 blog yang post entry sejibik sejibun macam daku cuma title die je yang lain. Tapi yang bestnye ada ayat tu memang kau copy habis2 lah kan. Yaw. Entry daku yang semalam yang jangan berjanji jika tak mampu tunaikan. Act daku tak kisah pun tak marah pun tapi kalau nak tiru tu ubah lah ayat kau. Ok sayang. Jangan la amik sebijik2 ayat daku tu terasa tau i haha. Pape pon thanks sebab berminat nak copy ayat & isi entry daku. Pemes jap aww. Lain kali silelah copy lagi ye **perli kasi kau terasa sikit lah hehe


p/s : sape makan tomato terase lah pedasnya

18 comments:

  1. tomato buh sos cili thai ler tuuu..sbb tu rse pedas. :)

    ReplyDelete
  2. orang u suka ayat jihah la tuu.. tu yg copy cat.. sampai lupa nak tukar ayat kann..

    ReplyDelete
  3. ehehe...

    cik najihah...CE dah dapat dah shawl cik najihah... mekasih yer!!!! :)

    ReplyDelete
  4. sis farah :

    haha yelah tapi agak2 la kan

    ReplyDelete
  5. CE :

    hihi welkem dear :) sory lambat :(

    ReplyDelete
  6. aiyooo.. sapa tetiru CN Nadh ni... meh nak sombat ng sos. .:P

    ReplyDelete
  7. nadh :

    tu la pasal..geram ni huhu

    ReplyDelete
  8. eeiii what a shame! *sambil buat muka jijik. :P

    sabo ye jiha... may ALLAH always bless u. :)

    keep blogging ok? i'll always support your writing. aja aja fighting! :D

    ReplyDelete
  9. its ok dear..
    bialah die huhuhu
    mungkin itu care die nak berblogging huhu
    thanks dear

    ReplyDelete
  10. haha..
    waa...dah popular cik farah kite nie..
    woooo... :D

    ReplyDelete
  11. Glamour sangat ni..
    siap kena plagiat lagi..

    (:

    ReplyDelete
  12. haha glemer lah sangat kan hihi

    ReplyDelete
  13. Rasa macam pernah terbaca ada entri yang hampir sama macam ni tapi lupa laa pulak siapa. Adakah beliau? Hahaha. Siapa tahu... :p

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi