Wednesday, May 18, 2011

opss otai blogger sombong??

Assalammualaikum..
 
   Hai semua! Apa kabar..Opss sory baru nak update blog ni ha sebab semalam fenat gila tak tau ape yang daku buat. Btw hantar mak daku kat kampung. Btw semalam ada incident yang sungguh membuatkan daku rasa nak jadi budak derhaka. Hem btw just pekak kan telinga butakan mata je. Sabo jelah kan yang mampu semoga Allah bukak kan pintu hati die.

   Btw berkenaan  tajuk kat atas ni. Sebelum tu maaf lah ye jangan salah anggap pulak dengan apa yang terkandung dalam entry daku ni.Cuma luahan & pandangan dari seorang blogger yang tak de status ape2 ni. Konpem2 korang tau sape otai2 blogger kan. Contohnya macam Ben AshaariCik Epal, FL, Irine, Hanis Zalikha & semua2 tu lah. Dorang mesra alam kan. Mostly.

   Ok bercakap pada soal sombong. Korang ada tak pengalaman yang mana merasakan seorang blogger otai ni sombong?? Act daku ada. Bukan nak kata ape lah. Setakat orang macam daku ni sape2 pun tak heran kan. Alah blogger hingusan lah katekan. Tak pemes pon buat ape nak layan kan. Hem daku agak kecewa jugaklah dengan seorang blogger pemes ni. Cantek weh. Daku adalah jugak bagi mesej kat fb tu ha tapi haram nak balas. Bila add memang tak lah nak approve sebab kalau fren request dah penuh pun memang tau2 lah die bagi note tapi ni memang tak approve langsung. Pape jelah.Tak kisah pun sape lah daku ni kan nak dibandingkan dengan orang2 yang pemes emes tu .

   Tak semua otai blogger macam tu. Ada yang ok enjoy je komen pun die balas pendek kate mesra alam lah.Tabik sepring lah. Dan ada juga yang nampak gayanya tak sombong tapi hampir ke arah itu. Tapi terpulanglah pada individu masing2. Bila dah pemes ni apa yang kita buat menjadi tumpuan orang ye tak. Peace.

p/s : nak komen silekan,nak mencarut bagai silalah ke tempat lain tq :)

10 comments:

  1. aku pun ada jugak terkena..
    bg msg kat fb, x reply..add x approve..
    entah2 orang yg sama..hahah

    ReplyDelete
  2. agak r..macam bes je gitu kan..
    hahah ayok tah2 same

    ReplyDelete
  3. Bila pemes ramai bertukar jadi orang lain.. :3.. Tapi betul la.. Bukan semua..

    Newest Entry, Ingin Mendapat Banyak Comment?

    ReplyDelete
  4. yup betul tu..em tu lah penangn pemes ni..
    huu

    ReplyDelete
  5. lumrah la tuu dik. bila dah femes ammes kan.. berubahla diaa.. sedangkan dulu sebelum femes, jadi mcm kita juga kann..

    ReplyDelete
  6. hye najihah, psl blogger yg fames amous ni, akak pun pernah terkena skali. akak pnah add die. nseb baek die accept akak. but stiap kali akak msg die, tak pernah nak balas.

    ada juga lg sorg, akak ada comment pic2 die kat fb. dn ada jga tnya soalan. tak pernah nak jwb~ sadis~ ;(

    ReplyDelete
  7. ila nak jadi blogger biasa2 saja....

    ramah tamah dengan semua blogger...
    ;-)

    ReplyDelete
  8. sis farah :

    aah betul tu tapi jangan la sampai dicop sombong pulak kan..

    ReplyDelete
  9. kak cikin :

    o yeke..akk ade jugak pengalamannya ek..agk sakit hati jugak kan huu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi