Friday, May 27, 2011

mari hilangkan jerawat dalam masa 5 hari

Assalammualaikum..

   Hai semua! Ape kaba? Selamat pagi jumaat hee. Alamak lepas ni daku akan lama tak update blog sebab berada kat kampung. Daku nak bertunang eh silap akak daku nak bertunang pulak. Sekali majlis kawen bapak sedara daku. Meh jemput datang meh hihi. Lepas setel semua daku update banyak2 gambar ye.

  Ok lah nak share sikitlah 1 produk yang boleh kurangkan kesan jerawat sekali gus hilangkan terus. Daku nak share lah dengan korang sebab daku guna produk ni & berkesan! Tapi depends kat jenis kulit korang la. Tapi bagi jenis kulit yang sensitip tu tak payah lah guna kang tumbuh pulak jerawat batu size extra besar.Naye. 

    Mungkin dah ada orang terlenih dahulu try produk ni tapi daku share jelah. Ok lah. daku letak kat jerawat yang tersembul baek punya kat dahi tu ha sampai merah2. Pedih nye memang dasat wo. Tapi bile esok bangun tengok dah tak de. Kesan jerawat makin kurang & hilang. Percayelah. Try la weh. Tak mahal pon. 

p/s : akan merindui korang nanti wah!

6 comments:

  1. kawan ila da pakai ubat jerawat neh...

    tapi dia cakap kadang2 berkesan..kadang2 x..hehe...

    ReplyDelete
  2. Ykea ? nk try lah nnti , slalu pkai pncuci muka dea jee , brkesan kejap je -,-

    ReplyDelete
  3. sis farah :

    yup..tapi ikut jenis kulit jugak lah

    ReplyDelete
  4. ila :


    mungkin lah kot..ikut kulit

    ReplyDelete
  5. shafinaz :

    yup..tapi depends jugak lah kan hee

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi