Monday, May 23, 2011

First Giveaway Ame Dan Aneff

Assalammualaikum..
Opss ditag oleh bunyi kotak kosong untuk join GA ni. Thanks ya 


Opss dah tutup ke?
Baru je dapat tag tadi tak kirelah nak join juge.

Blog ame :

Nothing much blog kamu simple & menarik. Daku suka sebab template pun simple mimple je tak sarat sangat & yang paling penting blog kamu sangat ringan oke. Bes je nak loading hihi

Blog Aneff :

Wah header kamu comel gilos. Cuma kalau boleh warna font tu kaler hitam lagi ok kot. Seragamkan. Semuanya ok je ringan simple bes!

Ok lah memandangkan GA ni dah tutup daku tak tag sape2 pun sebab takut tak dapat join pulak.
Sory kalau terover kritik ke ape blog daku pon usang je hihi


No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi