Saturday, May 14, 2011

happy mama day

Assalammualaikum..

   Daku tau dah terlewat sesangat pon nak update pasal mothers day ni tapi kisah ape nak jugak buat entry hoho. Yelah kan kesian budak ni baru je dapat lappy die balik setelah lebih kurang seminggu tumpang lappy akak & tak berapa nak on9 sangat. 

   Happy mama day untuk mamaku yang tersayang. Jom usha gamba.

oh sila abaikan muka daku ketika itu ..love u mama
dear mama..
thanks & sory for everything..
angah selalu buat ma susah hati sebab angah nakal hihi
mmaf angah selalu buat ma sedih sebab tak blaja betul2,,
thank u ..
sebab ma angah berjaya sampai sekarang..

15 comments:

  1. Hehehe. Muka mak nampak muda. Selamat Hari Ibu ^^

    ReplyDelete
  2. selamat hari ibu kat mama CN dan juga mama tauiq dan semua mama kat dunia inih..hehehe :D

    ReplyDelete
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum join contest Aku Ingin Berubah dengan Nadh nak?

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete
  4. Hye pretty! we have special promo for dis May. Grab satin shawl for only RM20! Free postage for every purchase! :)

    visit www.thehijabis.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. miss tira :

    mama sentiasa muda :)

    ReplyDelete
  6. taufiq :

    selamat hari ibu jugak kat mak taufiq :)

    ReplyDelete
  7. frame + lenses:

    thanks nadh..insyaAllah CN join ye :)

    ReplyDelete
  8. happy mother day!!
    haha! ttba2.. -____-"

    ReplyDelete
  9. selamat hari mama....

    muka nampak sama la....ne mesti anak mama neh.hehe...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi