Thursday, May 26, 2011

rindu zaman sekolah

Assalammualaikum..

  Hai! Tetibe rasa rindu pulak kat sekolah lame aiyak. Ok lah hari ni nak share lah dengan korang sikit2 pasal kehidupan daku masa zaman sekolah dulu. Lepas ni daku share pulak kehidupan zaman PLKN pulak ye. Sekali sekale share dengan korang. Siyes rindu tahap cipan lah haha. Jom lah. Ni lah die sedikit sebanyak gambar2 budak nakal kat MRSM GEMENCHEH. Almaklumlah 1st batch kan hee

   CAUTION! ENTRY NI PENUH GAMBAR.JOM CUCI MATA

**beloved classmate

tekalah mane daku haha
kanak2 rebina
ok abaikan wajah yang macam bontot kuali tu baru balik dari plkn terus amik result

hari bumi**daku eksited gila disitu

classamate & cikgu sejarah yang selalu bersabar dengan daku yang suka tido dalam kelas :)

beloved classamate a.k.a budak hingusan 

rindu mase ni..majlis penutup hari koko

BFF ever..sangat banget sih sama korang muah!

mock interview. kawan2 kelas lain

Korang penah dengar mock interview? Mock interview tu macam latihan untuk student untuk merasa interview dalam keadaan yang sebenar. Panel ada 3 speaking yaw. Tapi siyes bes sebab masa ni boleh melaram bagai pakai heel haha


great home roommate ever

erm rindunya lah kat zaman sekolah. Masa zaman sekolah dulu gatal nak cepat habis sekolah nak masuk U sekarang dah masuk U baru tau susah senangnye hidup kat U macam mana huhu. Thanks sudi baca entry penuh gambar ni muah!

p/s : geram sebab pendrive hilang. Habes gambar2 hilang haiya

10 comments:

  1. tak pernah masuk MRSM..sedihnye..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Haaa tu dia meriah. Para jejaka sila pilih mana satu yang berkenan ya. Hahaha. :D

    ReplyDelete
  3. man :

    haha same je mane2 pun hihi

    ReplyDelete
  4. hihi sekali sekale nak rindu :)

    ReplyDelete
  5. bila tgk balik gmbar2 tu, ase sebak lak..huhu..
    nape gmbar laki x byk?
    fara, bwat la reunion...;)
    Ok?

    ReplyDelete
  6. sis dulu study kat mrsm mane ? hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi