Thursday, May 5, 2011

jom main game ni!

Assalammualaikum..

   Hai! Jom kongsi kat sini pasal game yang korang suka. Hari ni nak buat entry pendek je sebab mata dah ngantuk gila ni ha. Awal lagi padehal niat dihati nak study ekonomi yelah semangat paper last kan. Jeles kau tengok orang lain dah balik hem. Jom lah share sini. Daku amat addicted dengan game ni sekarang ni tengah2 musim exam ni ha. Nak tau game ape? Meh :

  • Angry Bird
Ok game ni daku main dari 1 round tapi agak lama nak pass. Memang nampak senang tapi memerlukan strategi yang bagos nak bagi mampus makhluk wane hijau yang hodoh tu ha. Best weh. Daku akan main bila daku rasa ngantuk & rasa malas nak study hikhik. Konpem lepas pada tu segar otak & mata. Bagi sape2 yang tak penah try lagi main pegi lah main game ni tak rugi ngee. 


Comel kan burunng2 dia. Lgi2 yang warna biru tu hikhik. Tapi yang paling lembab nak bagi mati si jahat tu burung warna merah. Grrr

8 comments:

  1. hahaha..angry bird ni memang best..syok gak layan..tapi bila duk ulang level sama sampai seploh kali, mau pecah laptop ni, sakit hati..hahahah

    ReplyDelete
  2. aah..geram sangat bila x dapat matikan tu kan hoho

    ReplyDelete
  3. orang sibuk nak study, ko men game lak ye.. tak sabar nak jumpa ko ngan pashmina aku..hehe

    ReplyDelete
  4. wahahahhaha!!! pebret dol la!! bunyi mcj pon lgu angry bird. syes tak remaja lngsung! -_____-"

    ReplyDelete
  5. Game iPhone ni.. Huu tak mampu nak beli. Tapi main Plant VS Zombie pun best jugak. Haha.

    ReplyDelete
  6. anis :

    hahah sakit otak weh asek study je hoho..x pe2 nanti kite jumpe ye

    ReplyDelete
  7. seli gusi :

    aah addicted betol die hahaha semangat

    ReplyDelete
  8. miss tira :

    mane ade iphone la..main kat lappy pon bole hihi..aah best jugak

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi