Sunday, May 8, 2011

part time keje = jaga nenek

Assalammualaikum..

   Hai semua! Weh rindu gila kat korang ni. Daku mintak maaf ye kat korang2 yang tinggalkan komen & jejak kat shoutbox tu. Ha thanks juge for those yang follow daku tu. Daku sibuk sangat minggu ni & tak dapat nak on9 selalu update blog sebab daku kena jaga nenek daku kat hospital. Nenek daku dah seminggu masuk hospital sebab kencing manis. Jadinye alang2 daku dah cuti ni tolonglah jaga sekejap. Sory ye korang kalau lambat reply jejak & komen korang. Tata!

p/s : doakan nenek daku cepat sembuh. Kesian sangat tengok die =(

9 comments:

  1. semoga nenek cepat sembung ;)

    ReplyDelete
  2. semoge nnek awak cepat semboh yer. ^^

    ReplyDelete
  3. Jaga nenek elok-elok ye. Tira doakan semoga beliau cepat sembuh. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  4. najihah!!
    semoga nenek awak cpt sembuh yaa..

    ReplyDelete
  5. x per...nenek awak lagi penting...saya doakan nenek awak cepat sembuh yerr

    ReplyDelete
  6. tira :

    thanks dear..hope macam tu lah

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi