Saturday, May 7, 2011

akhirnya..selamat tinggal 1st year!!

Assalammualaikum..

   Hai korang! Weh daku tengah eksited gila ni weh. Mesti korang dah tau sebab ape kan. Ngee. Tapi penat gilos kemas2 barang yang banyak kalah nak pegi oversea tu ha. Semput oi! Tapi hepy sesangat sebab exam dah habes yaw! Heaven gila rasenye. Yey pas ni bole cuti lame2 besarka ape yang patut ngee.Alhamdulillah exam tadi berakhir dengan tenang & daku berharap akan dapat result yang cemerlang**em bole ke??

    Btw selesai sudah perjuangan daku selama 2 sem untuk tahun yang 1 kat upm ni ha. Kau hengat senang?? Susah amat even sem 2 baru huh**tulah orang nak masuk U kau sebok nak masuk U jugak padanlah. Tapi tak pelah semua yang daku lakukan sepanjang final exam diharapkan membuahkan hasil. Amin. Semoga Kau mendengar doa hambaMu ini Ya Allah.

    Nak refresh sikit pasal ape yang berlaku sepanjang sem 2 ni. Jom!

*Kenangan manis 

  • tibe2 jadi close gila dengan sahabat model ku yang kat bawah ni

ok sila abaikan gaya hampeh daku yang bajet model itu
  • sem ni sangat laju! Masa belajar memang sekejap sangat
  • suasana lab yang gila2 lagi sengal
lap u ol dem much..gonna mish u guys
  • dapat lecturer yang sporting abes la wok sem ni
  • 1 bilik dengan bebudak sengal lagi gila

kak nana tak de dalam gamba. btw sory korang aku taram gamba yang paling huduh abad ini hahah

  • FINAL EXAM YANG SANGAT2 SENANG!!
*Kenangan pahit @ payau

  • fail test. 2 paper memang hancus harapan 
  • konflik dengan kosmate**terhanget yaw!
  • kehilangan kawan yang daku sayang..tapi beliau bukan mati meninggal tapi pegi lari kat awek die*kejam!
    Demikian lah sudah flashback daku sepanjang 2 sem ni. Act daku agak sedih nak balik sebab bakal rindukan suasana berpoye2 dengan rumate & kosmate. Siyes weh. Tibe2 rasa sebak pulak dah sebab cuti lame amat 4 bulan kot. Haru nye.Btw sampai sini je lah dulu ye. Thanks for reading


im gonna mish u guys all my cosmate,lovely roomate especially. Lots of thanks & sory for everything on what i'v done before. Thanks for being my closest buddies for this 1 year been here.Kawan sampai mati. Sayang sangat2 korang..
*faten @ lampi
*yani @ dol
*zati @ kak limah
*kak nana @ sweetest buddies**jangan jeles
*sirrin 
*zarifah
*aiza 

silelah terharu!
p/s : nak menangis tengok barang2

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi