Sunday, May 15, 2011

drama2 HOT filipina zaman dulu (part 2 )

Assalammualaikum..

   Hai! Bertemu kembali dalam entry yang seterusnya. Yang ni pasal drama2 filipina pulak. Drama yang pemes2 masa zaman dedulu. Tadi yang drama telenovela latin nampaknya ramai yang menunjukkan respon yang hangit hihi. Konpem korang tengok jugak kan masa zaman dulu2. Jom refresh!

PANGAKO SA YO


fuyoo..Dulu2 demam filipina wok. Mak daku tu ha tak penah miss tengok citer2 ni sampai habis tu tak tahan. Yang pasangan ni memang romantik habes lah. 

SANAY WALA NANG WAKAS



Cite ni lagi mengundang fenomena. Semua hero hensem2 heroin cantek2 kan. Kesian Ara 2 laki sekali gus nak kat dia tu huhu

KAY TAGAL KANG HININTAY


Cite ni pun bes. Si Yuri ni dibela oleh bapak angkat die sampai berjaya jadi lawyer.
Si Katrina ni dulu tak cantek pun tapi bila die dah dewasa jadi cantek pulak. 

SA SANDALING KAILANGAN MO AKO


Daku suka ruben ada lesung pipit oh.

Okeh itu je yang ingat. Sakit otak nak ingat balik huhu tapi ape2 pun bes gilak lah.
Yang dolu2 kan

10 comments:

  1. drama-drama ni mmg femes habis.. sy prnah tengok drama pangako sayo dgn sannay wala nang wakas tu ja..

    ReplyDelete
  2. betui tuh!
    dolu cite pinoy neh memang famos amos!

    ekekekee.
    sekarang org da layan korea.
    eh yeke?

    da lama tak tengok tibi.
    T_____T







    pangako sayoooooo....
    kipat la la pa ko......

    hahahaha!

    ReplyDelete
  3. huhu,,, xingat pnah tgok ke tak.. tapi tajuk cerita pernah degar..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha dram ni fmes gila la..
    kena pulak tmpt tinggal aku kat lahad datu ramai orng filiphino..meltop abis la..
    aku je yg bler bler..tak follow..

    *btw i follow u..:D

    ReplyDelete
  5. xett hereen :

    wah hhi..aah sekarang da x de da cite2 ni sume..

    ReplyDelete
  6. aii si coloufulroses:

    mesti penah punye..

    ReplyDelete
  7. Pangako sa yo best...

    dulu baliks ekolah mesti tengok....

    ina kan nama herion tu..lupa sudah..hehe

    ReplyDelete
  8. honey :

    aah ina..hihi time tu hingusan je lagi

    ReplyDelete
  9. abu :

    thanks ya :)
    elok la tu nnt ko g lawat kat sane eh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi