Sunday, May 22, 2011

baru cakap sikit dah melenting..aduhai

Assalammualaikum..

   Hai! Kembali lagi tapi kali ni entry pendek jelah. Kang cakap lebih2 ade pulak yang melenting. 

   Baru tadi post entry pasal ni dah ade mamat melenting kat fb. Hadoi susahla kan kalau macam ni baru kate sikit dah nak melenting tak tentu pasal. Dah tu kau hidup macam mane de? Bukan nya daku mengutuk kaum adam pun kat situ cuma just opinion saje. Itu pun kau dah gelabah ayam marah2 aku haila. Lantak kau lah der.

   " tak payah nak jadikan alasan tak reti masak la der"

   Ok lah der. Fine. Hak kau nak berkate2. Terima kasih. Tapi sepanjang aku berfb ni dari sebelum cuti sem aku tengok wall fb kau penuh dengan caci maki kau kat perempuan je der. Ade aku marah? Ade aku komen? Ade aku kondem kaum kau? Tak de der. Aku tengok aku bace je der. Aku kutuk dalam hati je. 

   Kondem lah sepuas-puasnya sampai di satu tahap anda sudah muak dengan semua kata2 anda yang kononnya mengatakan anda terlalu baik untuk mengata kaum hawa. Teruskan!

Cakap hati2 jangan sampai memakan diri takut nanti menyesal tak sudah dek kerana kata2. 

12 comments:

  1. wuwuwuwu. sabar cik najihah. kita blogging cara profesional. no butthurt ok. chill :)

    ReplyDelete
  2. x de ape2 pun act...x de lah nak butthurt mane heheh

    ReplyDelete
  3. hahaha...lelaki ego tu kot cik jihah...lelaki cmtu nak perempuan yg sempurna jek pdhal diri sendiri punye kelemahan xnak amek kire lak...ala semua pandai masak..sedap xsedap..rajin ngan malas jek..hihihi...

    eh jihah duk temerloh ke skrg??oked keje kt melaka..kampung kat felda purun..tau???

    ReplyDelete
  4. wowowow.. sabar Jihah.. Biarla die nak kutuk2 pn.. satu hari nanti dengan kata2 dia tuu.. akan terkena balik pada batng idung.. no worries.. tunggu dan lihat k.

    ReplyDelete
  5. najihah, sabar k. laki tu mengelabah jer. cheers k! :)

    ReplyDelete
  6. oked :

    ha tau x pe..geram betul dengan org mcm tu huhu
    tau2..x pe nnt kite bole la kelua hihi

    ReplyDelete
  7. sis farah :

    yup betul tu kak..apa yang kita buat akan kita dapat balik hii thanks :)

    ReplyDelete
  8. itu la..bila kita bagi opinion ada ja yg xpuas hati kan...

    kadang2 ingin juga kita bersuara kan...tu ila suka diam n baca ja...cakap kang di salah erti...;-)

    ReplyDelete
  9. aah ape yang tak puas hati x tau la kan..manusia2

    ReplyDelete
  10. awat budak tu.. anti perempuan ke?

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi