Saturday, May 14, 2011

karton feveret zaman dulu2

Assalammualaikum..

   Hai semua! Apa kabar? Harap sihat ye. Opss 1 hari daku tak update blog ni. Em sangat sibuk & penat. Semalam pun baru jek balik rumah dari hospital. Gladly, nenek daku dah boleh keluar hospital hari ni! Terima kasih for those yang mendoakan kesembuhan nenek daku tu hihi.Alhamdulillah.Oh tadi memang tak boleh bukak blog ye sebab tengok kat fb tengah kecoh2 pasal blog unavailable huhu. So skarang daku nak  share pasal kartun2 feveret daku zaman dulu2 kale jom!

  • Kampung Boy
Bes gilak tengok karton ni mase kecik2 dulu kan. Sekarang pun ade lagi tapi mostly banyak dah yang dah tengok. Lucu sebab ada Bo,Mat & Tak yang sengal2 ubi tu ha hihi. Tambah pulak bapak die yang lagi sengal tu lagilah.




  • Totally spies
Yang ni lagi bes sebab ada heroin 3 kaler. Kalau zaman dulu daku suka sangat kat yang pakai baju hijau tu tak ingat name ape.Siap buat bunyi mesej lagi ringtone tu. Tet....






  • Anak2 Sidek
Ha yang ni konpem tak miss. Dulu semua komik2 die tak penah miss beli sampaikan boleh buat koleksi. Korang mesti macam tu jugak kan. Kesian si bun tu asyik kena jek ngan bapak die yang bengis tu huhu. Tapi watak yang paling tak suka ajib lah of kos. Sekarang dah tak de dah anak2 pun dah besar2. Kagum gila!











  • Usop sontorian
Yang ni daku tak bape nak ingat sangat watak2 nye. Tapi muka2 nya ingat. Lagi2 yang si botak bulat tu hihi. Bes kan







Tu lah sedikit sebanyak kartun2 yang jadi feveret daku masa zaman kecik2 dulu2. Kalau tak tengok tak sah mesti nak jugak tengok sebab bes hihi. Zaman sekarang ni tak banyak citer kartun yang bes2 kan. Sesuai lah tu dengan adik2 sekarang. Ok lah babai

p/s : tetibe rindu plak zaman dulu2


2 comments:

  1. Anak-anak Sidek tu terbaik. Kluang Man pun antara yang feveret juga tu.

    P/s: Nak mengembalikan entri yang hilang sila klik Sini

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi