Tuesday, May 17, 2011

Jom cek speed berok band anda

Assalammualaikum..

   Hai! Tengah2 berjogging kat blog bangku kosong ada baca pasal speed berok band.Nak tumpang share lah dengan korang. Entry yang menarik sebab daku adelah salah seorang pengguna yang merana dengan kelembapan berokband akibat overlimit. Nak kate tengok video ke movie on9 tak sangat. Aduahi maxis. Jom try kat link bawah ni


Daku dapat gred C- ..
Anda??

8 comments:

  1. thanks sharing. bawu taw boleh check. ^^

    ReplyDelete
  2. ouchh.. beruk band maxis mmg masalah laa...

    ReplyDelete
  3. farah :

    yeke?
    eh blog kamu ada malware lah sis :)

    ReplyDelete
  4. menarik gak ni.. hihihi.. nadh nak kena check gak ni.. :D

    ReplyDelete
  5. curik2 baca blog nih.. me pon guna beruk maxis.. tersangatlaa beruk bila overlimit..kalo minat jom? join my GA

    ReplyDelete
  6. redridingbow :

    hihi aah kadang2 geram kan..ok i will :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi