Friday, May 6, 2011

lucky 400th follower

Assalammualaikum..

   Hai semua! Apa kabar? Sihat? Em act daku tak bape sihatla gara2 paper last untuk final sem malam ni. Ekonomi yang paling sangat amat daku SUKA. Yaw lagi bertambah bengkak otak ni ha. Dah bertampal koyok dah pon sadis tol. Kat sini daku nak buat appreciation buat my lucky follower of 400th. Woh! Memang tak sangka boleh dapat follower up to 400. Thanks sesangat for those yang sentiasa support daku dalam dunia blogging ni. Thanks to CIK TEHA my lucky follower. Tapi sayang die tak bagi URL blog die. Sory ye  tak de award nak bagi sebab tak sempat pun nak buat hihi


dear cik teha,nanti jangan lupa bagi url ya sayang. Tadi bukak shoutbox kelua benda lain. Nanti orang lain bole terjah same hihi. Thanks dear :)

p/s : tak saba nak jumpa si cantek anis adila nak dating dengan beliau keh3.Doakan daku boleh jawab for da last paper ya malam ni tq :)

20 comments:

  1. wah..

    tahniah...genap sudah 400...;-)

    ada tu...dia link tapi private kan link dia kan..ila rasa cm tu la..

    ReplyDelete
  2. hihi tq awak..
    o yeke sebab nak follow semuala susah hihi..

    ReplyDelete
  3. hai cik najihah yang comel !

    tadi tengok dashbord ada nampak nama saya dekat situu . pastu terus jerit waaaa! sambil geguling atas lantai duapolohtiga saat !

    maap laa . ta tahuu pulak tade tinggal kan link ^^

    this is my link !
    iemanpunyakisah.blogspot.com

    mekasih sebab menghargai saya yang lemau ni .

    ReplyDelete
  4. hahaha klaka lah kamu ni..
    x pe saling menghargai..

    ReplyDelete
  5. weheee~

    buad kelaka boleh senyum . dapat laa pahala free kan ? ^^

    ReplyDelete
  6. aah ..hihi
    senyum tu banyak faedahnya

    ReplyDelete
  7. yaa ! setuju sama cik najihah comel ! :D [ senyuum awet mudaa ]

    ReplyDelete
  8. samasama jugaa .
    [ wee~ ada orang panggil saya sayang lagi dan lagi . mekasih ]

    ehh, jom laa join segmen saya kat sini -->

    http://iemanpunyakisah.blogspot.com/2011/05/1st-segmen-besama-cik-teha-sempena-hari.html

    ReplyDelete
  9. hhi same2..
    insya Allah sy join kalau ada masa ye..exam last paper malam ni hihi

    ReplyDelete
  10. fuiyoo ~
    ada exam malam yaa ?
    [ ta penah tahuu puun ? ]

    good luck yaa si comel !

    ReplyDelete
  11. aah..upm mmg pelik..dah la paper last huhu thanks ya sweety

    ReplyDelete
  12. wooo...ade orang nak dating dengan aku la..
    aku pun x sabar nak jumpa najihah yang comel..hehehe

    ReplyDelete
  13. lepas ni bole laa balik rumah yaa ?
    [ naseb baik UTM laa buad macam tuu ]

    most welcome comel !

    ReplyDelete
  14. anis adila :

    hahah comel celah mane..

    ReplyDelete
  15. cik teha :

    yup cuti lelame hihi..upm je yg pelik2 ni

    ReplyDelete
  16. bape lama cuti ?
    yaa . sangat pelik KOT .
    HEE~

    ReplyDelete
  17. ohh mak-guard !

    gilaa lama . degree kan ? memang laa lama . kami yang dip di utm ni just 2weeks jee .

    sedeyy gilaa T_____T
    ni yang jeless nih .

    ReplyDelete
  18. aah..tu lah dah naik pening pale tapi nasib dah habis huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi