Friday, May 6, 2011

perpisahan ini by aizat ft 1st edition

Assalammualaikum..

   OK hari ni nak post entry banyak2 kasi lebam mate.Tak de lah nak review lagu ni je. Jom layan.


Layan banyak2 kali tak bosan sebab music die bes je..

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari ituMungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

2 comments:

  1. Alaa sedihnya lagu ni. Tak mahu sedih-sedih ya. Tak mahu lebam-lebamkan mata tu. Nanti tak comel.

    ReplyDelete
  2. hhuu..tension ni..
    mmg x comel pun ki3

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi