Tuesday, May 3, 2011

komen abg eq membuatkan ku tenang...

Assalammualaikum..

   Hai semua! Rindunye kat blog ni. Lama la tak update ngee. Akhirnya lepas juga 2 paper tadi pagi & petang. 2 paper dalam 1 hari **kau mampu?? Memang berasap2 kepala otak ni ha siyes dah rasa macam sewel sikit dah haha. Btw nak mintak maaf sangat2 kat korang2 yang follow & tinggalkan jejak kat blog daku yang usang ni. Daku tak sempat nak datang terjah & follow balik blog korang. Bukan apa sebab bz study kan**yucks. Nanti after exam daku akan sentiasa datang melawat ye. Tapi for those yang follow daku tu tinggal lah jejak kat shout box ke komen ke. Kang nanti gadoh kate daku sombong pulak kan. Tak mo gituh oke sayangs semua.

   Ok tajuk entry petang ni best tak? Tadi bukak2 blog ade komen dari abg eq kat entry dilema seorang sahabat ni.Ala abg eq yang pemesh ames tu. Bila baca komen beliau rasa tenang sikit hikhik. Tapi tq so jugak for those yang komen yang lain tu ye. Sayang semua. Nak tau ape yang beliau komen yang buat daku tenang tu? Jom:


    Terharu kan. Btw thanks sekali lagi  ye abg eq :)

4 comments:

  1. alhamdulillah....

    semakin tenang...cam tu la...;-)

    happy sokmo okeh..;-)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi