Wednesday, May 4, 2011

Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana


Bosanlah..
Join sini jom. Klik header brutal kat atas :)

Nak pilih " AKU NAK JADI KAYA"
 kenape daku pilih yang tu ek?

Sebab kaya lagi bes dari popular. Fofular banyak kontroversi nak wat ape kan. Baek jadi kaya dok senyap2 tak yah kacau orang. Boleh share2 duit shoping2 haha. Then bila fofular privasi da kureng da yelah da jadi public figure kan. Kalau kayo waaaa bes je nak ape pun beli je hikhik **bling2..


22 comments:

  1. mcm best je segmen ni..nak join juga la..=)

    ReplyDelete
  2. mmg bes pun..meh le join sekali hihi

    ReplyDelete
  3. Hehehe..lepas da kaya boleh jd popular plak!! :D

    -BW dr blog PW

    ReplyDelete
  4. err.. nak join gak la.. hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe bling2..

    singgah dr PW blog ^_^
    follow mellow.. keep in touch

    ReplyDelete
  6. eh awak..pendapat kita sama la :) pissss

    ReplyDelete
  7. nak kaya raya jugak...;-)

    good luck.;-)

    ReplyDelete
  8. lanun jalanan:

    wah name awak unik plak hihi..
    thanks singgah kamu :)

    ReplyDelete
  9. white lover :

    opss same pulak kan..hihi tu lah kaye pon bole pemes

    ReplyDelete
  10. honey bunny :

    jom ramai2 jadi kaye hihi

    ReplyDelete
  11. popular bnyk kontroversi...stuju2.. :D

    ReplyDelete
  12. samo la den nak kayo gak,.. follow you :)

    ReplyDelete
  13. Singgah2 dan follow.. ^^,.. Kaya eh? InsyaAllah.. ^^,

    ReplyDelete
  14. mcm ni lah :

    hihi..btw thanks ya

    ReplyDelete
  15. wah! segmen bersama pembawa wacana...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi