Tuesday, May 31, 2011

kembali..bukan aku yang nak bertunang

Assalammualaikum..

   Hai! Woah agak lame kot tak update blog ni. Mak oi. Walamak ramai pulak pulak salah faham daku nak bertunang haha. Opss agak terkezut gak la kan kat wall fb tu ha ade pulak yang kate "eh fara ko nak bertunang?????". dan tak kurang ada juga blogger yang bertanya. Opss.Haiyo calon pon tarak lagi nak tunang macam mana hihi. Tu akak daku yang nak tunang isnin ni sekali dengan kenduri kawen bapak sedara daku. Jom la meriahkan suasana hihi.

   Wau! Tema warna purple warne peberet daku lak kan aww. Eksited terlebih daku ni padehal orang lain yang nak kawen & tunang ngee. O ok lah daku nak berjalan2 kat belog korang ni. Lame weh tak berblog walking. Tata!


p/s : Akan bercuti lagi dari berblog lagi buat 5 hari.  

2 comments:

  1. wahh..lamenya bercuti dr blog..huhu..
    have a nice holiday dear..=)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi