Sunday, May 15, 2011

drama2 telenovela HOT zaman tok kaduk dulu (Part 1)

Assalammualaikum..

   Hai semua! Petang ni daku nak review pasal drama2 telenovela latin abad dulu. Ok daku buat part by part ikut bahase drama yek. Korang yang seusia daku mesti ingat drama2 yang ditayangkan masa dulu2 kan. Meh nak refresh balik ingatan korang kat drama2 telenovela ni. Btw drama dulu lagi bes kot dari drama yang sekarang ni. 

ROSALINDA


feh drama ni memang tiptop lah zaman dulu kala. Daku sampai tak nak pegi sekolah agama kot dulu semata2 tak nak miss citer ni. Dari awal tengok sampai episod last wah memang bes wok. Jom tengok video lagu die



THE GARDENER's DAUGHTER


Telenovela ni pon bes jugak. Daku tengok dari episod 1st lagi sebab kalau tak tengok dari awal memang tak paham. Aww hero die ketak2 hensem yaw hihi


LA INTRUSA


Drama ni pon pemes gak tapi daku tak sure betul ke tak tajuk telenovela. Tolong betulkan kalau salah ye. Drama ni mengisahkan pasal kembar perempuan kat atas ni. Sorang jahat sorang baik.

LA MUJER EN EL ESPEJO


Yang perempuan tu malam die jadi buruk gile tapi sebab cermin siang hari die jadi cantik gila.
Hero die bikin gue cair ma..Kagum huhu


YO SOY BETTY LA FEA


Cite ni mak daku layan memang kaw2 lah. Daku tak tengok pon tapi asenya macam citer "Manjalara" kan.

JUANA MIRACLE



Cite ni daku tengok masa darjah 4 kalau tak silap lah. Tengok title die tu tak bole blah kan ada sperm ngan ovum sebab si juana lahirkan anak luar nikah secara terang-terangan.

PASSION DE GAVILANES


Best jugak. 3 beradik 3 kapel. Tak silap daku tayang kat astro prima kot

ok setakat tu je lah telenovela2 latin yang daku ingat.
Ok next entry daku refresh pasal drama lain pulak okeh.

p/s : bes pulak drama dulu2



18 comments:

  1. best tgok cite2 ni dlu... rse nk tgok balik je... hehe

    ReplyDelete
  2. la usurpadora ada? heheh.. x reti nak eja cmna..
    cter sal paula &paulina.. sorg jahat sorg baik..
    cam bwg putih bwg merah...hehheh

    ReplyDelete
  3. yeah..drama dulu2 memang best..hehe

    ReplyDelete
  4. dulu2 saya layan cerita korea ja...
    "The sucessful story of a bright girl" memang best jang nara..zaman tuu..

    salam ziarah dan ukhwah dari bangku kosong

    ReplyDelete
  5. dulu2 saya layan cerita korea ja...
    "The sucessful story of a bright girl" memang best jang nara..zaman tuu..

    salam ziarah dan ukhwah dari bangku kosong

    ReplyDelete
  6. ai si colourfull roses:

    aah mmg pun rasa rindu je nak tengok balik

    ReplyDelete
  7. senyum soya :

    ada..hihi tapi x bape nak tengok pun cite tu hihi

    ReplyDelete
  8. ahmad endo :

    hahah trademark kot

    ReplyDelete
  9. asiah _ najihah

    aah mmg bes pun nak layan kan

    ReplyDelete
  10. hishamudin :

    cite tu pun bes jugak

    ReplyDelete
  11. sume penah tgk!
    kecuali yg las tuh.
    huhuhuhu!!

    rosalinda ayamorrrrr... ayamorrr!!!

    ReplyDelete
  12. SAMALAH ORG PON DULU
    SLALU PONTENG CLASS AGAMA
    SBB NAK TGK ROSALINDA
    AYAMORRR TU. HAHA

    ReplyDelete
  13. semua best.tp citer rubi xde ke??haha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi