Sunday, May 1, 2011

fenomena lelaki "donut"

Assalammualaikum..

   Hai semua! Sory hari ni terlambat update blog sebab exam. Okeh daku tengah frust tahap cipan capun semua ada. Rase nak hantuk2 kepala kat meja. Motif?? Sebab exam mikrob tadi susaaaaah sangat2. Yaw! Ini baru sem 2 dah susah macam toh. Gila2. Btw mostly yang keluar je bilik exam berkata "waaaaaaaaaaa.....x dapat jawab". Oke dan tak kurang juga da yang keluar dengan mata yang berair & merah**terharu sebab soalan senang sangat sampai tak tau nak tulis hape. Ok done! Yang lepas bia lepas. 

   Pagi ni daku nak bercerita pasal fenomena lelaki yang dikategorikan sebagai lembut ni ataupun dengan bahasa sopannye "donut". Mesti penah tengok citer tu kan. Golongan ni kebanyakan nye selalu diketepikan,dipinggirkan & ada juga diejek. Kesian depa ni. Tu lah manusia ada je yang tak elok. Em.

   Golongan macam depa ni ada banyak keistimewaanye tau. Antaranya :

  • mereka  memahami naluri perempuan
  • mereka unik!
  • mereka anugerah Allah s.w.t yang sangat mulia
   Kebanyakan golongan depa yang donut ni selalu orang kate " ei nak wat ape kawan ngan die dah la lembut","pewwwitt canteknye". Hem macam2 lagilah. Kalau kat sekolah dulu macam2 gelaran depan bagi kat mereka2 yang donut ni sotong la,nyahla, aww la.Tapi macam mane pun kite tak bolehlah bersikap macam tu. Kesian depa weh. Kadang2 daku tengok mamat2 yang macam tu kat upm ni rasa kesian sebab set2 macho macha yang bajet HOT tu semua tak nak campur dengan geng2 donut ni ha. Tapi daku kagum jugak sebab depa tak cover macam jantan2 keparat tu. Hipokrit! 

   Daku ada sorang kawan baik yang macam ni jugak tapi donut die donut yang keras haha. Paham? Tapi daku sangat bangga dengan dia sebab even malaun2 kat luar sana tu selalu sangat dok ejek2 die tapi die still cool je. Btw tadi baru die ngadu kat daku ade sorang minah ni dok sound2 die bagai sebab die baik dengan bf minah tu. ERK!!! Daku rasa tak patut kot kita nak beza2kan golongan donut ni sebab depa pun ada hati & perasaan jugak. 

tidak ada manusia yang sempurna didunia ini,maka bersyukurlah dengan apa yang dikurniakan. Setidak-tidaknya katakanlah alhamdulillah

p/s : mood tengah tunggang terbalik. Esok pagi pegi meroyan kat Bukit Ekspo jom!





9 comments:

  1. betul3..setiap kejadian yang diciptakan pasti bersebab..entry cool^^

    ReplyDelete
  2. all the bst ye nak exam..em mmg la...tapi donut taknak kawan ngan akak la....huhu

    ReplyDelete
  3. woofer storm :

    yup..setiap semua yang terjadi pasti ada hikmah nye :) thanks..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. kak zue :

    thanks akk..
    la yeke...pulak dah

    ReplyDelete
  6. xkisah donut pun kan....

    asalkan hati baik...;-)

    ReplyDelete
  7. honeybunny :

    aah janji hati ikhlas baik x de hal hihi

    ReplyDelete
  8. HIHI TAKPELAH DAH BUAT DAH KAN.. SABAR2

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi