Wednesday, March 2, 2011

5 tempat idaman kalbu

Assalammualaikum...

   Hola sekali lagi ! Hikhik hari ni daku dah rasa sihat sikit dah boleh nak berlari2 haha. Ok tak nak berceloteh panjang kite terus proceed untuk entry ini ya**skema badut ngeh. Entry ni daku nak citer pasal 5 tempat idaman kalbu daku yang daku nak sesangat pegi tapi for sure tak kan dapat pegi dalam mase tengah study ni kan.Hari tu dalam entry yang ini daku review pasal benda yang daku desperate sangat so hari ni lain pulak ye.  Jom review.

  • Pulau Nami, Korea
Penah dengar nama pulau ni tak? Kalau tak penah pegilah google. Daku terasa nak sangat jejak kaki kat situ bila daku tengok cerita "Seruan Pulau Nami" kat astro prima ala lakonan elly mazlin & zizan ni tu. Cantek beb! 



Cantik kan.Tambah2 lagi bila ade salji tu**oooooow


  • Pulau Perhentian
Yang ni daku nak jugak pegi someday nanti. Wah! Terpesona dengan kebiruan laut ciptaan Allah tu**best jugak kalau jadikan tempat honeymoon ni ahaks!





  • Hong Kong Disneyland
Taman Tema! Feh kalau lah ade duit nak je pegi sekarang huhu**poyos. Bila tengok dalam iklan tu dengan mickey minnie mouse tu rase macam nak jek pegi tembus kat depan tv tu ha hikhik. 




  • Taj Mahal, India
Tempat ni paling pemeskan kat India. Even ade sesetengah orang or maybe korang yang dah penah pegi kot. Cop how was it? Simbol cinta teragung lah katekan. Katenye ada yang menyatakan yang setiap tangan pekerja yang membina Taj Mahal ni akan dipotong sebab tak nak di bina kat tempat lain**betul ke?




  • Istana Al- Hambra, Sepanyol
Suke tempat ni. Sebab ukiran nye yang unik & kreatif sangat.Kalau korang seorang yang minat bace novel kat dalam novel " Sesuci Cintamu" ada mention pasal tempat ni sweet gituh



sekian..
sumber : google

Harap sangat dapat jejakkan tangan kaki kat tempat2 kat atas tu**kalau boleh nak pegi dengan ehem2 tersayang hihi

Ha korang pulak macam mane?

4 comments:

  1. sume cantek2 teringin nak lawat real2 hehe

    ReplyDelete
  2. aah tau x pe..teringin sangat...

    ReplyDelete
  3. Kalau dapat pergi kan bagus ..

    ReplyDelete
  4. aah sangat2 best kan kalau dapat pegi betul2

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi