Thursday, March 10, 2011

ape ade dengan blog aku...?

Assalammualaikum..

   Ohoi! Mood tengah bahagie kelas cancel hari ni huhu. Em tadi berblog walking jap tengok2 cuci mata ke blog orang lain. Jeles tengok blog2 depa yang cantik2 kreatif2 cun2. Tapi ape ade dengan blog daku? Header pon tak de yang official punye. Huhu sadis betol. Macam manelah nak bagi lawa blog tu kasi special untuk reader.
 
   Blog daku pun simple gila. Bukak2 tengok kosong jek kan. Sory korang,daku tak de header cantik2 bertepek kat atas tu ha. Cukuplah sekadar yang mampu saje.**cakap macam nak bawak diri hoho. Tak pelah tak kisah lah orang nak ke tak datang singgah blog usang daku ni. Entry pun tak sehangit Yuyu Zulaikha,Cik epal, FL,HZ,BA & semualah. Tapi daku akan cuba jugak buat korang jatuh cinta dengan log daku ni**pujuk diri sendiri.



   Ok lah berangkat dulu..tata!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi