Friday, March 11, 2011

model shawl???

Assalammualaikum...

   Nak mulakan bicara. Tadi tetibe my sis call kate:

" angah,ko nak jadi model tak?"
"Model ape?"
"Model tuttttt"
"Sengal lah ko kalau model shawl aku nak la"
"Ha yelah model shawl lah aku cari"

   Then daku agak kepelikan sebab tak penah2 akak daku macam tu kan***ngigau ke. Haha. Oh rupa-rupanya die & share partner die nak cari orang untuk jadi model shawl sempena pembukaan kedai shawl yang bakal depa bukak nanti. Tapi......pandai ke daku? kang orang kate daku ni syok sendiri pulak stok nak jual muka ngess. Nak ke?

p/s : btw nanti nantikan entry daku yang akan daku buat pasal tutorial nak pakai shawl versi daku oke**bg kaum hawa lah laki kalau nak blaja oke jugak :)


1 comment:

  1. cik jihah :)

    sorry mesin atm rosak :(

    jadi terpaksa buat yang manual.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi