Friday, March 4, 2011

aku geram gila dengan kau manusia!

Assalammualaikum..

   Ok sebelum daku nak mulakan bicara entry yang bakal meletop ni kan daku nak hangpa jangan salah anggap & terkejut ye. Sebelum tu daku nak mintak maap kalau sesiapa ada tersinggung ka terasa hati bila baca entry daku ni ha.Jom bace

   Hari ni memang daku nak meletop gila vavi lah. Sebab??? Sebab daku bengang gila dengan seorang manusia ini yang telah mengacau mood daku yang tengah indah hari ini. Niat di hati ni baru jek nak kasi tenang pikiran & hati sebab keje banyak sangat sampai tak terbuat. Mulanya dalam lab mikrob tu la**asal masok hari jumaat jek konpem muka daku ketat gila! Sabo2..

   Then adelah seorang minah ***** ni dok panggil daku yang tengah sibuk2 dok bincang dengan group mikrob daku pasal eksperiment hari ni kan. Ok 1st daku bagi sign kat si minah no 2 ni kasi delay sekejap lah **tak nampak ke aku tengah berbincang sabolah. Pastu bila dah pegi2 jek kat meja si ***** tu terus....


"result ape yang u bagi kat i ni?"
"kan tak boleh ada raw data dalam lab ni"

daku hanya konpius tak terkata**sebab ***** tu cakap laju sangat

"cop dat's not us yang buat result tu ok"
"u ol dapat result macam ni dari mane?"
"u tak nampak ke i bg u just table semata2 & tak de 1 habok pon letak formula ke hape"
#@%$$%%@^%^#@^%&

rase nak je baling kerusi tu kat muka bia kasi lebam

Si minah no 3 try to calm us yang tengah hangen ni**s_____t lah kau

   Kesimpulannya just nak kate daku kena edit  je pon benda tu yang kau nak marah2 aku sapai tak dan aku nak kate ape2 ape kes wtf memang kena makilah dengan aku. Ace cakap elok2 tak bole ke? Naseb baik kau bukan kaum aku kalau tak......Halo,i noe u're good students maybe from ur previous school but this is not school anymore. Let me tell u,dear ***** we're now in university thats mean u have to be more open minded student. No more teachers that always be beside u. Plus, DON'T MAKE THOSE WORK LAST MINUTE OK!**kan dah speaking hancus daku kat sini


Bagi korang yang bace ni harap memahami apa yang daku alami.
Memang susah untuk bekerjasama dengan orang yang berlainan bangsa unless kalau orang itu tau ape itu toleransi & hormat-menghormati sesama sendiri.

p/s : tension sampai nak makan je lappy ni

4 comments:

  1. haha..
    sabar makcik oi..
    sabar separuh dari iman..

    ReplyDelete
  2. tengah sabo la sampai jadi mcm...dah ilang sabo da tiap2 minggu kena..mau botak aku

    ReplyDelete
  3. kak pinky folo kamu sweetie..
    thanx for visit =)

    eppy blogging ya..nnt amik award kat side bar k..nite2..sweet dream!

    ReplyDelete
  4. hai thanks sis.. <3
    ok nnt sy amik

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi