Wednesday, March 30, 2011

berhenti berblog

Assalammualaikum..

   Hai...Kat sini daku nak mintak maap tak dapat nak rajinkan diri untuk menupdate belog ni buat sementara waktu. Daku nak fokus kat final exam yang bakal tibe ni ha. Memandangkan carry mark daku amat teruk ni daku kena berusaha lebih keras untuk back up balik final daku. Hem..Daku amat kecewa dengan pencapaian daku sem ni. Daku tak tahu mana silap daku atau mungkin Allah sengaja nak menguji daku supaya daku tak terus lalai..

   Korang..Daku mintak maap ye andai ada entry or ape2 yang membuatkan korang terasa & marah ke ape ke dengan daku. Sejuta tangan daku mohon ampun. Doakan daku dapat jawab final dengan baik & dapat keputusan yang cemerlang InsyaAllah.

   Nanti bila2 free daku akan update ye. Btw dah nak habis sem ni sangat3 risau pasal final ni. **ingatkan amik food ni tak susah rupe2nye........Sekian...

Kita hanya mampu merancang...
Tuhan yang menentukan segalanya..
Namun...
Kita perlu berusaha dengan sehabis mungkin...
Walaupun gagal,tapi tetap redha dengan ketentuanNya.....Berkat usaha kita..
Pasti ada hikmah disebaliknya...

4 comments:

  1. jap lg nak final dah kan..emmm..
    study3..!!
    huhu..
    gud luck tau..=)

    ReplyDelete
  2. yup2...heee takut ni.. btw thanks ye dear :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi