Saturday, March 26, 2011

SEGMEN: AKU KAKI BLOGGING


Jom join sini..Klik banner kat atas..

  • Usia belog?
Halamak tak ingat lah bile..Sory eh tapi seingat daku baru lagi tak sampai setahun pun. Tengok follower tu tak banyak sangat..


  • Bape banyak entry?
Em..Ikut mood. Biasenye kalau mood nak taip entry melimpah ruah tu dalam 6 entry pun ade gak hoho. Tapi kalau dah malas & idea kering tu 2 ke 1 entry pun cukup. Tapi lately ni agak bz so tak dapat nak publish entry banyak2. Cuti sem nanti insyaAllah update sampai lebam :)


  • Best tentang belog daku?
Tak de ape yang istimewa pun. Tapi mostly entry daku banyak berdasarkan pengalaman daku sendiri then daku share dengan korang2. Mehla rajin2 singgah belog usang ni.. 


  • Cara berbelog & promote belog 
Daku rajin join contest..GA..tinggal jejak tiap kali blog walking..komen pun ye jugak...Jangan lah jadi sombong...


  •  Blog yang daku suka serbu? Kenapa?
anis adila aris. Sebab daku suka entry & belog beliau yang simple mimple tu. Tapi sekali bace entry beliau tu agak sentap lah jugak. Beliau bukan blogger otai yang hot2 tu tapi beliau bakal hot jugak menurut jangkaan daku sebab berkawan dengan daku kot hahahaha..**kiddin'. Silelah jenguk ke belog beliau,beliau sangat mesra ala oke..


  • Impian dalam dunia belog ?
Harap dapat majukan belog ni. Tak mengharap untuk jadi macam otai2 blogger tapi cukuplah sekadar belog ini berguna buat tatapan korang semua. Btw sangat berterima kasih kepada follower2 daku sebab sentiasa menyokong daku dalam dunia blog ni. Feh memang banyak lah dugaannye & thanks again! Berharap korang2 bagilah tunjuk ajar kat daku ye. :)






 

10 comments:

  1. all the best yer...
    nak berkawan dgn cik najihah jugak la..
    so lepas ni boleh la cik pulau jadi hot jgak..lalala~

    ReplyDelete
  2. cik pulau :
    thanks ye..hihi silekan..
    malatop ki3

    ReplyDelete
  3. aku dipromote rupenya di sini :D
    tq sayangku :)

    ReplyDelete
  4. anis : haha baru nmpk ye..btw welkem.

    ReplyDelete
  5. thanks join..nnt suti uodate smp lebam2 ye..huhu

    anyway dah buat entry psl segmen ni..=)

    ReplyDelete
  6. nour akmal :
    same2...hihi...kasi lebam x pe tapi jangan kasi terlebih lebam hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi