Friday, March 25, 2011

Study dengan orang lebih tua..best ke?

Assalammualaikum..

   Halo hai semua! Sory sebab lambat gila updat eblog daku ni. Tengok template tukar baru lagi. Hem penat dah daku tukar2 sebab ada jek masalah dengan template yang best2. Hope kali ni tak kan ada masalah lagi. Haiyak.Btw malam semalam baru lepas habis test bi. Alhamdulillah dapat buat. Tapi....

   Act sekarang ni saat ni masa ni daku teramat sangat down & tension sebab result test sangat teruk. Daku terpikir2 macam mane nak back up balik kat final ni ***siyes rase acam nak berhenti pun ada. Sampai tahap macam tu sekali. Eh! Dah lari tajuk ni. Ok jom proceed terus.

   Study dengan orang lebih tua @ lebih berusia dari kita...Best ke?

1. Best sebab....


  • Mereka lebih berpengetahuan
  • Mereka lebih matang
  • Fikiran lagi up
  • Senang bekerjasama
2. Tak best sebab....

  • Mudah sangat touching
  • Suka mengarah tak tentu pasal
  • Berlagak diva lah pulak
  • Tak boleh "masuk" dengan bebudak bawah umurnye
  • Kena ikut cakap die je..**huh
  Act entry ni tertaip sebab daku alaminye sendiri. Orang terdekat buat taik macam tu . Sampai hati beliau berkata sebegitu terhadap daku & kami. Nak kate tak terase tu bohong lah sebab terang-terangan cakap pasal daku & kami. Hai hati, kuatlah. Bertahan lah fara.....

p/s : sentap sampai dah tawar hati!

4 comments:

  1. hihihi bercakap melalui pengalaman yee..:)

    meh ke rumah..
    ~hampir kehilangan kerana kelalaian~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  2. kuat yer fara...jgn smpai nak berenti...
    akak paham ape yang berlaku..in fact sgt paham...hehehe
    org dah berusia sket ni mmg mcm tuh..
    fara kene kuat...
    kalau x kuat mudah je anasir-anasir luar yg dtg hasut emosi kita...
    rilek yer..kalau ada apa2 masalah nk kongsi, just bgtaw je akak, ok?
    jgn emo2 yer... =)

    ReplyDelete
  3. dda ;
    aah pengalaman yang terkena kat batang idung sendiri..huhu

    ReplyDelete
  4. kak iera :
    em...kite rase akk tau kot sape..tu lah..ase terkilan sgt pun ade...tengah bertahan la ni...huwaaa

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi