Thursday, March 31, 2011

Kuatkan hatiku Ya Allah..

Assalammualaikum..

   Em hai korang.. Daku nak mulakan entry ni dengan nada yang sedih. Hope korang sudi bace entry usang ni :(

"fara..kenape fara macam ni"
"fara,fara ni budak2 sangat"
"go to hell budak2"

Mesti korang tak paham kan..
Ye, daku admit daku memang budak2,tak matang..
Tapi daku pun manusie biase jugak yang ada hati & perasaan..Daku bukan kayu,tunggul..
Betape terkilannye hati ni bile orang yang terdekat buat macam ni kat kite..How painful it is..

Hati tengah gundah gulana..
Semakin dekat nak final semakin hebat dugaan Maha Esa berikan..
Duhai hati..
Bertahanlah....Kuatlah hanye untuk seketika..
Sesungguhnya Allah itu Maha Adil..
Ada hikmah disebalik apa yang terjadi..
Bertahanlah..

Thanks kawan2 sentiasa ada dengan daku..

p/s : sedang2 menaip entry ni bole pulak airmata turut join sekali..huwa...daku termenangis la pulak...


4 comments:

  1. kenapa ni dear? meh story kat aku..
    grrrrrr..geramnye sape buat kawn aku nangis nie..

    ReplyDelete
  2. emmm...kosmate aku...cite mcm2 kat fb die...terase mak oi...

    ReplyDelete
  3. biar jer mulut orang adik.. buat bodoh jer.. tuhan takkan menguji kepada orang yang tak mampu menghadapi... kitesame2 kene kuat k! gambate for final!!!

    ReplyDelete
  4. em..insyaAllah..semoga diberi kekuatan :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi