Saturday, March 19, 2011

HOT ke die ni??

Assalammualaikum..

Oke ni nak cite pasal sorang minah blogger yang  hot ni..
Tapi memang hot pun minah ni sebab minah ni cantik gila weh**tak tipu..
Daku memang jeles dengan minah ni sebab...

1. Beliau ade pakwe**hahahahah anis ko jangan gelak tau

2. Minah ni macam model & oleh itu she gonne be a model soon

3.Minah ni ade lesung batu pipit yang sangat manis kat bawah tu

4. Minah ni pandai sangat oke**yey berjaye buat ko kembang

5. Minah ni makin lame makin pemes

Ok tu sebab daku jeles dengan minah ni..
Nak tau sape minah ni a.k.a blogger yang hot tu?

ni ha..
-
-
-
-
**anis aku curi gambar ko ngeee

Ha ni lah beliau yang bajet hot tu hihihi.
Name beliau Anis Adila..
Daku same2 kutuk mengutuk bersame beliau ni mase kat PLKN KLCC dulu..
Tapi daku sangat amat geram dengan beliau sebab cancel kan date kitorang nak jumpa grrr!

Jom terjah blog beliau yang ala2 pinkish tu



7 comments:

  1. tahniah kerana berjaya buat aku senyum ke telinga..
    ko nak aku belanja ape nie??
    hehe..
    sorry sangat2 tak dapat nak jmp ari ni :(
    btw tq very much dear for this entry

    ReplyDelete
  2. hihi...welkem2 dear..
    aku nak johny weh waaa
    hahaha

    ReplyDelete
  3. taknak buat entry pasal saye ke? hihihi tak maluu :P

    ReplyDelete
  4. hai kamu..
    meh sy buatkan ye..hihi

    ReplyDelete
  5. muke dia sebijik mcm member sy . haha
    terkejut tgk td

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi