Tuesday, March 8, 2011

12 blog daku wajib terjah hari2

Assalammualaikum...

   Weh sory lah lame tak mengupdate & membalas kunjungan ataupun komen dari kalian semua. Terlalu pack dengan asignment sampai nak curik mase nak pikir idea pon tak sempat de. Ha hari ni nak berceloteh pasal 10 blog yang wajib daku bukak hari2. Memang wajiblah tak de harus ke sunat ke makruh ke memang wajib. Bagi daku blog depa syiok beb sebab entry depa yang hot2 tu**ini bukan bodek ye hihi

   Jom review sama mana tau korang pon same kongsi minat same dengan daku kan.Cop sebelum tu nak bagitau kepada tuan punye blog "Pinjam header ye "


  • Ben Ashaari

Beliau salah seorang daripada blogger "otai". Konpem korang blogger2 semua kenal bro yang pemes dengan gaya seorang ahli gym ni kan. Daku start kenal beliau masa daku mula2 aktif dalam dunia blogging ni**kalau tak sampai sekarang terpinga2 sape tu??
Beliau pun seorang yang sangat mesra rakyat gitu walaupun daku tak pernah pun berbalas komen ke ape ke dengan beliau tapi daku agak rajin join segmen2 yang dianjurkan oleh beliau sebab bagi daku semua segmen yang beliau buat tu sangat3 menarik & memberi peluang pade semua blogger nak kenal antara 1 sama lain. Blog ni penah masuk majalah RAPi kalau tak silap kan eh2..
So Abg Ben,saye peminat setia blog Abg ben hikhik

  • Izamir Ridzuan (IR) 

Ha yang ni pulak daku kenal & tau pasal blog beliau masa daku mula2 nak join GA beliau yang pendrive GA tu. Beliau pun sangat mesra dengan rakan blogger yang lain even tak pernah kenal pun.Thanks jugak kat IR sebab sudi follow blog daku yang tak berapa nak meriah ni ha. 
Daku suka sebab entry beliau best wok*sentap jugak kadang2 hihi

  • AdamXis 

Ok beliau punye blog daku suka baca sebab banyak informasi contohnya tutorial, informasi terkini, segmen, forum dan macam2 lagilah. Dulu daku ada tulis entry pasal beliau ni kalau korang ingat lah kan.
Jomlah reramai terjah



  • Man (Uncle Usop's Son)

Kenal? Mesti kenal kan. Daku suka baca entry beliau sebab ape eh? Sebab menarik lah. Plus daku difahamkan beliau ni bekas student UPM so kire senior menior daku lah ni hihi.
Entry beliau yang daku suka gila yang pasal "ape bestnye UPM" tu **lebih kurang lah kot tajuknye,bro jangan mare kalau salah ye =p

  • Nisa
Ok daku sangat suka style sis ni yek. Sebab kai 1 geng...Geng ape??? Geng shawl hihi.
Daku tak ingat sejak bile daku follow blog beliau ni tapi yang sure daku tertarik sangat dengan entry2 beliau ni yelah blog pun cantik & simple but nice. Opss masuk INTREND tu wah! Selain tu blog beliau pun ada provide video macam2 jugak. Credit to her! Suka lah!!

  • Maera

Sis ni daku kenal masa daku berblog walking kat blog sape tah then terjumpa blog sis ni yang ada buat kontest "Saya & Hijab" tu. Start dari situ daku join & follow lah sekali kan. Daku suka entry beliau yang berbagai op kos ada cerita pasal shawl hihi***hantu betul daku ni kan.
Sis ni cantik sangat bagi daku

  • Huda Luna Hussin Al- Sagoff
Panjang betul nama beliau kan risau jek tersalah eja kang naye. Phew. Ok sis ni daku suka sebab blog beliau simple sangat. Banyak tutorial yang beliau share untuk kite kan ape lagi praktik kan lah. Beliau ni student UMP & blog beliau pun pernah masuk majalah REMAJA bulan bape tah lupa ingatan sekejap :)


  • Niza 

Akak ni cantek sebab lesung batu pipit beliau!! Daku suka lah! hihi.
Beliau ni senior daku mase zaman sekolah menengah dulu ha baru kat sini terjumpa semula. 
Daku hari2 bukak blog beliau sebab cute lah belog beliau ni. Tengok tu beliau cun kan hihi.
Entry beliau mostly banyak jugak pasal personal beliau tapi ape pun daku bace jugak <3

  • Anis Adila Aris

Budak sengal tapi cantek! budak ni name die Anis. Daku kenal beliau ni masa daku tercalon jadik peserta katr PLKN dulu2. Feh sumfit bes kawan dengan beliau sayang lebeh lah bebeh! Blog beliau banyak berkisarkan information. Personal punade jugak tapi personal die menarik! Sekarang menuntut kat Uitm SA


  • Farzana Farzanto

Yey! daku suka cara sis ni sebab sempoi. Daku kenal sis ni agak baru jugak lah then daku add beliau dalam fb. Mesra juga orangnya plus sangat2 cun oke. Entry beliau pon bes weh & beliau jugak rajin buat segmen2 macam review blog hari tu beliau buat tapi malangnye daku tak tersenarai dalam bloglist beliau nvm.

  • Qaseh Dalia Adelia


Wah! Putihnya sis ni. Hihi.
Yang ni lagi 1 blog yang daku wajib bukak tiap2 ari tiap2 mase. 
Entry beliau sangat berguna & bes bagi daku sebab banyak berkisarkan pasal kehidupan seharian kita contoh macam cinta,agama & macam2 lagi.
Thanks akak sebab follow saye juge :)

  • Yuyu Zulaikha



Sape tak kenal yuyu angkat ketiak! Cop Comel kan sis ni.
Beliau ni jiran IR tau ha entry beliau ni bagi daku semua comel2 weh.
Cara penulisan pun bes dan daku suka kesimple lan beliau berblog 



Ha selesai sudahlah review blog yang wajib daku terjah hari2 ni. Feh tekun menaip ni.
Blogger2 kat atas ni semua blogger2 yang terkenal dan ada 1 2 blog yang daku bukak jugak hari2 contohnya macam Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Cik Epal. Mereka2 ini korang konpem dah lali dengan name kan konpem lah korang kenal. Ha yang daku cerita ni kalau korang tak selalu terjah lepas ni selalu2 lah terjah ye sebab bes...........

Check it out!!

6 comments:

  1. sis...dun wory next entry sy buat oke..hihih..
    love ur blog

    ReplyDelete
  2. waaaaa...
    belog Anis Adila Aris tercalon la bebeh..
    sayang ko lebehhhhhhhhh..huhu

    ReplyDelete
  3. op kos lah weh..ko kan hot haha

    ReplyDelete
  4. wah terharunye ... blog qaseh pun ade huhu mcm xbes je blog kite..papepun tq ye.. baru boleg bw.. 2 3 hari bz

    ReplyDelete
  5. ngeee same2,,,
    x pe2..kite pun bz jugak...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi