Thursday, March 10, 2011

bengkek bila.....

Assalammualaikum..

   Ha..Dah siap keje barulah boleh berfoya-foya dekat sini hihi**tak sedar berlambak lagi asignment tu. Lebam bijik mate ni mengadap lappy jek tiap2 hari menyiapkan tugasan2 yang agak berat tu haiyoo. " ingatkan belajar makanan tak secomplicated yang disangkekan rupe-rupenye hamek,ting tong sude ". Ok lah entry malam ni sebelum nak tidur berkenaan pasal bengkek bila...Korang mesti pernah rasa bengkek a.k.a bengang bila someone tu buat benda yang korang tak suka or tak berkenan kan. Ha jom daku share kat sini


  1. Tengok bilik bersepah
Yaw berbulu mato ni ha bila tengok bilik bersepah. Sape2 pun tak suka bila tengok bilik tempat nak study & tidur tu bersepah kan. Bukan nak kate daku ni cerewet sangat ke ape tapi lumrah perempuan ni sangat2 mementingkan kekemasan & kebersihan. Ala daku pun kadang2 bersepah jugak meja study tu nak2 bila tengah serabut & bz gila tu tapi pandailah kemas balik.**bertuah dapat rumate yang 1 kepale & pembersih



     2.  Janji nak itu nak ini tapi HAMPEH

Yang ni agak fantang lah jugak kan. Bukan nak kate daku ni seorang yang menepati janji tapi kekadang panas jugak contoh kate nak datang buat diskusi pukul 8.30 tapi pukul 9 haram nak nampak batang idung. Bak kate orang tu nak berjanji bialah mengikut kemampuan kan

     3.  Pandai pinjam tak pandai simpan

Ni memang feveret habit kebanyakan manusia kot. Nak pinjam tu pandai lah simpan ni tak bersepah jek letak. Nak jek hempuk hoho. **emo ni =p

     4.  Cakap tak serupa bikin

Bila bersembang lebat tak ingat bila nak buat terpinge2 buat tak tau. Spesis apekah??

     5 .  Hobi bagitau maklumat last menet

Oh! Baru tadi berlaku. Bikin panas saje. Daku dah buat half page of discussion tetibe tau2 salah maklumat dah memang kene buat baru lah. Adoiiiii. Kasi taulah awal2 bagi tak nak bikin maki. 




No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi