Tuesday, March 15, 2011

DEFINISI CINTA

Haip...contest lagi
Ah alang2 tak boleh nak tido ni taram jela kontest ape2 pun.
**jangan jemu pulak tau korang

kontest yang ni daku diinvite oleh cik carrot susu. Comel kan name beliau :)


sile tekan banner kalau nak join kasi up mood jiwang tu haha

C.I.N.T.A ?? Ape makne cinta bagi daku ??
BAgi daku cinta ni luas maknenye,depends pade individu tu sendiri untuk definisikan cinta tu macam mane.
Pernah dengar?

Cinta pada bunga akan layu..
Cinta pada manusia akan mati..
tapi..
Cinta pada Allah akan kekal abadi selamanya..

Cinta pada kawan pun ada..sesama saudara islam & cinta bagi pasangan kapel pula lain..
Bagi daku cinta tu unik..Cinta tu kadang2 boleh membuatkan daku gembira,sedih,marah & kecewa..
Oke sekarang mood daku tengah gundah gulana bagai sebab kecewa kena tipu dengan sang arjuna comot tu!!
Ha...inilah die maknenye he's not my true LOVE.Cinta akan datang & pergi jika tidak kena pada cara untuk memelihara rasa tu..**fikir-fikirkanlah

Oke kat sini daku nak share 1 lagu yang agak dalam makne cinta bagi daku


**Selamat membaca & mendengar TAPI haruslah ingat bahawa secinta mana pun kita kepada manusia,cintailah selebih2 nya kepada Allah & ibu bapa dahulu..

kat sini daku nak tag semua follower daku untuk join ye :)
Jom kite support sis ni ramai2 

6 comments:

  1. first entry,,hik8,,,thanx sis,,,

    ReplyDelete
  2. banyak tema cinta sakng nih..:) tapi setuju last quote kamu tu..cintai Allah lebih dari segalanya..:)

    meh ke rumah..
    ~health centre~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  3. aah...
    thanks ya dear..Kalau cintakan kebendaan lebih dari Allah x kan dapat ape..
    ok dear.. :)

    ReplyDelete
  4. Wah ..cinta ?
    payah nak bagitahu ..rasa sendiri ..
    =)

    ReplyDelete
  5. aah kena rasa sendiri baru tau sedap ke x kena panahan tu hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi