Tuesday, March 22, 2011

Cik Epal Contest.

Assalammualikum...

Yang ni nak join contest dari cik epal ni pulak sebab hari tu contest gambar bersama epal tu tak de dah.

   





Nak join ape lagi tekan lah banner hot tu ngee
 cik epal,ni ha gambarnye
-
-
-
-

-
-
-





















Slogan daku berbunyi begini...ehem2..

SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA .......
entry2 beliau semuaaanye superb lah weh. Dan lagi 1 daku suke sangat cuci mata tengok gambar2 beliau gather dengan gadis2 THE SCRAFLETS tu. Ok daku amat admire dengan mereka semua + pesyen meraka yang hot gitu. 
Disamping tu, daku wajib godek blog cik epal ni tiap hari sebab nak pegi stalk blog2 yang ada jual shawl tu ha**rambeng mate..
Bagi daku yang spesel kat blog cik epal & cik epal ni sendiri sebab keberanian & keunikan beliau dalam menyampaikan ceramah melalui entry beliau. Ade yang sentap tu nasiblah.


So wahai cik epal, saye suke tengok bila anda senyum,manis macam epal juga hihi




Nak tag 
anis adila
pinky momma

8 comments:

  1. thanks join contest ni. make sure latak banner dekat sidebar and link kan entri tu ye =)

    ReplyDelete
  2. muke awak macam epal jugak la...hehe, gud luck!peace

    ReplyDelete
  3. hahaha ade pulak kan...
    btw thanks

    ReplyDelete
  4. Yeay...my lucky followers yg ke-888! I've got somethin' special for you! Sabar ek...;-)

    ReplyDelete
  5. wah bestnyerrrr...dpt gift..
    tahniah dik..and all da best utk contest cik epal =)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi