Thursday, March 31, 2011

Eh! Macam kenal je..

Assalammualaikum..

  Cop2 entry pendek je ni. Sape2 budak UPM kenal tak prof ni..?


Eh patutla macam kenal rupe2 nye lecturer nutrition daku..
Alahai..Bangge jap kami jadi student beliau even beliau sangat sukakan presentation walhal kami tak..
Ape yang daku nak kate Prof. Dr. Suhaila ni orangnye sangat berpengetahuan tinggi dalam bidang nutrition ni. 
Bab2 penjagaan kulit,badan bagai ni tanye je kat die konpem dapat jawapan. 
No wonder lah kulit beliau sampai sekarang sangat cantik oke.

p/s : riang gembire bebudak kosmate daku tengok bonda kesayangan depa kelua paper ngeeeeeee

6 comments:

  1. penah dengar pasal penghasilan garam ni..b4 ni ade masuk paper..

    sy dak UPM juga la najihah..

    ReplyDelete
  2. nour akmal :
    o yeke..eh2 kebetulan hihi kolej mane?

    ReplyDelete
  3. nelly : hihi berita baik untk student die kot heheh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi