Tuesday, March 1, 2011

keracunan makanan

Assalamualaikum...

  Daku mintak maaf sebab minggu mungkin daku akan kurang update blog sebab daku mengalami keracunan makanan sejak dari semalam. Aiyak dah lama tak kena tetibe kena pulak time2 macam ni. So ditambah lagi dengan esement daku yang tersangat banyak yang semua kena hanta next 2 weeks lagi**tu lah padahnye suka menangguh kerja padan muka kau najihah huhu.





    Jadi daku mintak diri dulu yer. Doakan daku cepat sembuh supaya dapat lah update belog banyak2 hihi.


Tata semua!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi