Tuesday, March 15, 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu


Nak join sinilah pulak..

  1. Blog taufiq tiramisu ni daku suke singgah & bace sebab entry beliau bes weh. Tak caye jom follow beliau gerenti tak nyesal hihi.Baru2 ni beliau ade post pasal entry ni yang pasal islam dipermainkan & daku rasa amat sangat marah dengan manusia yang buat macam tu..**ok dah lari tajuk hihi
  2. Blog beliau ade tips tutorial yang bes..**daku suka bab2 tutorial ni tapi bila nak buat konpem tak jadi
Jomlah join weh lambat lagi closing date nye..
tekan banner atas tu

p/s : name blog beliau unik oke...tiramisu..ngee

2 comments:

  1. tak jadik? kalau ada problem, tanye je..takde masalah..insyaallah saya boleh tlg..anyway, thanks join!! ;)

    ReplyDelete
  2. ade yang x jadik huhu..
    okeh bereh..welkem2..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi