Thursday, March 10, 2011

Yey...menang GA Sarang Jerung

Act tadi nak off da lappy ni tapi tergerak hati nak bukak shout box.
Then adolah jerung gergasi tinggal jejak suruh tengok kat GA die yang daku pernah join dulu tu.
Bile buka..

alhamdulillah....Yey!!! Daku menang GA 1st beliau..


Ala... kalau tak dah menang untuk cabutan bertuah no 1 tapi nasib tak menyebelahi so sis nadh zher ee yang menang..Tak pe..same2 menang hihi..
Dapat menang cabutan no 2 pun kire ok lah. **tak hebat pun blogger najihah ni huhu
Menang RM 10 lepas beli topup hihi.

nyway thanks kat incik jerung gergasi sebab invite daku join GA ni.
***tak sia2 dalam malas2 daku nak join menang juge =p

next time meh invite lagi..

cop2..tapi sebelum tu meh la tengok belog beliau kat SINI
tengok gamba2 beliau dok gunting2 kertas cabutan bertuah ni hii..

thanks!!

9 comments:

  1. tahniah yer.. cik pulau tak pernah menang kalau bab2 GA ni.. entah bila la nak ada luck ni.. hishh.. jelez ni..

    lalala~ ^^,

    ReplyDelete
  2. time kasih cik pulau..ala x pe join je mane2 GA lagi..mesti ade rezeki hihi..
    ni pun rezeki..kalau tak mmg x penah menang pun huhu

    ReplyDelete
  3. rajin btol ye ko update blog? btw congratz.. aku xprnah join ape2 kontest.. haha

    ReplyDelete
  4. aah memang pun..x penah mis haha
    huhu thanks ala rezeki.. =p

    ReplyDelete
  5. hahaha bole2...dtg sini amek ngee

    ReplyDelete
  6. hehe thanx 4 the entry cik najihah ..~~

    ReplyDelete
  7. tahniah2.. ;))
    n maceh tag nadh.. ;)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi