Tuesday, March 15, 2011

Contest adik beradikku yang cute

Hai..
Tadi ramai pulak yang invite daku join macam2 contest.
Thanks ya coz sudi invite**kena kasi menang ni hihi
Btw daku akan join kalau sempat ye :)

1st invitation contest ni oleh incik budak kampung..


tekan banner untuk join okeh

Wah jarang pulak ada orang buat contest pasal adik beradik ni ha.
Oke jugak kalau nak join ni syarat2 die tak delah comlicated sangat.
Jom usha gamba yang nak dipertaruhkan..

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Kenape daku pilih gamba ni?

Sebab gambar lain seua tak sopan haha. Act daku ada lagi 1 adik lelaki tapi die tak de pulak dalam gamba ni ha.
Daku suka gamba ni sebab nampak simple je. Tu yang terkangkang kecik kat tengah tu yang plaing bongsu,yang pakai spec mate kelawar tu paling bongsu & yang agak besar yang tak berapa nk terkangkang tu adik daku yang no 3**besar kan hikhik

Daku nak tag pade
anis adila
zue cancer
seyrah

4 comments:

  1. thanks fot tagging me...wah,,susahnyer contest ni..adik bradik tak ramai...semua abg2 plak tuh..jarak umur jauh..sedeyh2..

    ReplyDelete
  2. welkem dear...:)
    o yeke ank bongsu ke ni hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi