Thursday, March 3, 2011

kemaluan dan percubaan..percubaan

Assalammualaikum...

   Selamat pagi semua! Woah hari ini hari yang sangat kelam bagi daku lah sebab dahlah bangun lambat & op koslah lewat pegi kelas kan tambah lagi dengan bas tak de nye**harap jek upm ni bersepah dengan bas tapi haprak. Eh2 nak salahkan bas pulak ye. Dengan bersengkang mata nya menyiapkan lab report yang haru lagi terharu tu ha**tertonggeng!

  Tapi kan dalam2 lambat2 daku nak ke kelas tu sempat lagi daku nak melilit2 ni. Act daku tak pernah pakai inner 2 tone punye kaler baru kelmarin order dengan sis ayunar. Ingat nak try jenis lain lah pulak bosan asyik pakai 1 kaler je kan. So dalam kelambatan daku bersiap tu setelah tarik lilit sana sini jadilah macam ni.**cop tapi jangan gelak tau kalau kelakar hehe

-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-

tet..tet...tet...

**wot wot sile abaikan keadaan tepi & sekeliling tempat tu
Yang ni kaler brown-oren. Ape macam ek?
Tengok tu daku dah ade kening lah!

   Ha bila dah pakai cantik2 macam ni**perasan kejap ngeh! Sampai jek kelas dengan muka innocent masok kelas lepas tu kroooh..krooh...Tersengguk-sengguk bagai tengah dengar music yang hip hop tu. Last2 hape lagi baring terus atas meja tu ha**untung dapat lecturer yang kurang tinggi hoho..Haiyak~ Memang best bila kena sound "tolong kejutkan kawan kamu yang tengah tido tu ye" yaw! Sepantas kilat daku menegakkan kepala sambil tak sedar kengkawan lain ketawakan daku sebab muka memang lucu gila.Malu syiiot bila diketawakan habeh ilang seri daku pakai lelawo ki3. Ngantok bebeh.

   Ok lah daku nak brekpes dulu sebelum pegi kelas bi ni ha. Nanti kite cerita bagai lagi ya tata!

4 comments:

  1. nk p bilik hang lah.nk try shawl+inner baru2.hehe
    IENWHATSOEVA

    ReplyDelete
  2. meh2 sini..dah ramai customer aku hahaha

    ReplyDelete
  3. aish....ade lagi nakal yang berakal kau tu..luv u dear...

    ReplyDelete
  4. op kos lah ade..ayat semangat tu..hahaha

    luv u too my lil dear :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi