Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Mari2...Laku ni...


Tekan banner..silekan

>> Ape nak citer ek? Daku ni jenis yang simple mimple je. Jenis yang outspoken & otak gila2. Daku blogger datangnye dari Bentong,Pahang. So skang tengah memerah otak kat UPM Serdang dalam bidang pemakanan**sape2 yang nak tau makanan tu sihat ke tak meh sini meh hihi. Oh cukuplah tu kot nak tau lebih lanjut meh lepak sini kite cite sampai muntah hihi**macam ade kan

>> Daku seorang degree student. Sepenuh mase lagi setakat ni

>> Blog feveret?? Banyak kot tapi yang selalu bukak op kos lah Abg BA ni ha kalau tak tak de nye nak join semua segmen haha**tamak...?

>> Blog yang tak suka masuk? Em...Soalan susah tu. Rasenye tak de kot tapi kalau ade pun blog yang mengutuk sesama blogger tu. Kan tak elok menjatuhkan sesama sendiri.

>> Impian....Impian semoga dapatlah trafik tinggi sikit macam IR tu hihi. Nak jugak merase kan hihi. 

14 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  2. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  4. haiiiiiiii!!! zie pon orang bentong.. ^____^

    ReplyDelete
  5. 0rang k0lumpo datang menjengah...

    ReplyDelete
  6. hai org pahang!
    saya org selangor^^
    jom singgah sini(:

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  7. slamat pagii

    org kuantan dtg menjengah..

    jum jd kawan jum! :)

    ReplyDelete
  8. apis v :
    hai apis..org johor ye...kat mane

    nadie:
    hai nadie..thanks jenguk sini..jom2 singgah tempat lain :)

    nadh :
    hai dear..oo oghang utagha ka..salam kenai jugak na..hihi cek ni pemalu orgnye huhu

    zie :
    hai zie..la yeke...salam kenal..

    solo:
    hai...datang jengah

    hazrina :
    hai org selangor..hihi :)

    mutiara :
    hai dear..jom kawan dengan sy..hihihi...

    ReplyDelete
  9. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hai kei seichi..
    thanks datang sini.. :)

    ReplyDelete
  11. singgah sini.. :-)

    TQ sudi drop by my blog! :-)

    ReplyDelete
  12. selamt berkenalan ye...
    prince blogger kl...
    nak jadi member x?
    :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi