Saturday, March 12, 2011

BEN ASHARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN



Meh nak jawab : 

  1. Memang tak dinafikan kebanyakan blogger lelaki kalau bab2 meluahkan perasaan dalam entry ni memang jujur & ikhlas gila weh.**kadang2 ada entry yang sentap
  2. Malu nak letak gambar? Maybe sebab takut market depa jatuh kot hahahah
  3. Pada pendapat daku lah kan laki2 ni berblog untuk mengisi mase lapang. Depa ni banyak idea mencurah2 ke ladang gandum. Lagi 1 depa ni kreatif bagai!!
  4. Lelaki pengaruh tinggi. So depa ada idea yang bernas untuk tarik beriban ribun follower thats why lah follower depa lebih ramai berbanding laki2. Baru berbulan2 buat blog dah beribu follower**woh!
  5. Izamir Ridzuan,Ben Ashaari,Man usop & Eqbal
  6. Ape ye??? Resepi kot**unik sikit hahaha

5 comments:

  1. salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

    ReplyDelete
  2. hai fuuyooh...
    salam kenal thanks! :)

    ReplyDelete
  3. tue dia ehh...
    macam-macam jawapan kuar...



    salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

    ReplyDelete
  4. salam kenal segment2 benA

    nice pendapat..lebih kurang je semua..satu pattern..

    hehe

    followed ur blog too
    do visit mine at
    http://duniasyraftoday.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. solo : huhu..pandangan masing2..
    asyraf : hai salam kenal juge..aah tu semua pandangan masing2
    thanks ya :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi