Thursday, March 17, 2011

kenape mesti mat ***** yang buzz?

Assalammualaikum...

   Yey!! Dah tamat suda test daku yang killer pade minggu ni,tinggal lagi 2 test je lagi**haiyo.. Ok lah tak nak panjang2 cerita nanti korang bosan pulak. Ni meh nak cerita pasai YM daku ni ha. Tajuk die...

"Apesal yang tegur2 aku kat YM semua mat2 bangla ek??"
"Aku rase aku da delete da depa semua,datang dari celah mane pulak"

   Yaw..! Ade name shepon lah,Indika la macam2..Da la dok buzz2 daku macam tak paham2 lagi daku dah letak sign ( - ) kat situ kan aiyok. 

2 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi